Bir Tembelin Antrenman Günlüğü

Bu konuyu açmaktaki amacım konuyu motivasyon kaynağı olarak görmem,çünkü ben kendimi biliyorum başka türlü yapmam,yapamam beni ateşleyecek bir şey olması lazım herhangi bir şey.Kendimdeki gelişimi daha rahat görmem ve rahatça takip edebilmem bana bu motivasyonu sağlayacak şeklinde düşünmekteyim.

Başlıktaki tembel olayına gelirsek...Şöyle açıklayayım;her gün sabah 7-8 gibi yatar öğlen 3gibi kalkarım,adam gibi kahvaltı etmeden kendimi sokağa atar akşam 1-2arası eve gelirim bilgisayarda takılır dizi film izlerim sonra yat kalk.Ama artık işleri düzeltmeye, daha sağlıklı olmaya karar verdim.Hatta kendime bir çalışma programı bile hazırladım.(bunları yaparken forumdaki 6haftada 100 şınav ve Evde dumbell ile çalışma programlarını harmanladım.)

bunlar genelinde ilk haftam şu şekilde olacak.(bugün başlıyorum bu programa)

Pazartesi 1.Gün Göğüs-kol
Salı Şınav 1.gün
Çarşamba off
Perşembe 2.Gün Omuz-kol
Cuma Şınav 2.gün
Cumartesi 3.Gün Sırt
Pazar Şınav 3.gün

yaşım 19
boy 185
kilo 85

Program konusunda daha detaylı olursak
6haftada 100 şınav programımın ilk haftası şöyle;
week1copy483x711.jpg

bu programı forumda bulduğum evde dumbell ile çalışma programıyla birleştirdim.
o program için https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-dumbell-ile-al-ma-t13409.html
bu programı 5kiloluk dumbelllarla 10x3 şeklinde yapıyorum.

evet çalışma programımın ilk 2gününü geride bıraktık,şimdiden sıkıldım ama pes etmek yok :)

başlangıç açısından kendimi görmem için bir kaç fotoğraf çektim bugün.

25092011005001.jpg

25092011006001.jpg

25092011008001.jpg

sonra yine forumda bulduğum vücut tipi testini yaptım. 2.42 skorla vücut tipimi Ectomorph and a Mesomorph olarak hesapladım.

vücut ölçülerime gelince
Sağ Kol->32.5cm
Sol Kol->32cm
Omuz->121cm
Gögüs->105cm
Bel-> 90.5cm
Bilek->17cm
Klio->84.6

en kısa zamanda vücut yağ ölçümümü de yaptırıp buraya eklicem:)

Back
Yukarı