kingom of salva
Üye
Bu konuyu açmaktaki amacım konuyu motivasyon kaynağı olarak görmem,çünkü ben kendimi biliyorum başka türlü yapmam,yapamam beni ateşleyecek bir şey olması lazım herhangi bir şey.Kendimdeki gelişimi daha rahat görmem ve rahatça takip edebilmem bana bu motivasyonu sağlayacak şeklinde düşünmekteyim.
Başlıktaki tembel olayına gelirsek...Şöyle açıklayayım;her gün sabah 7-8 gibi yatar öğlen 3gibi kalkarım,adam gibi kahvaltı etmeden kendimi sokağa atar akşam 1-2arası eve gelirim bilgisayarda takılır dizi film izlerim sonra yat kalk.Ama artık işleri düzeltmeye, daha sağlıklı olmaya karar verdim.Hatta kendime bir çalışma programı bile hazırladım.(bunları yaparken forumdaki 6haftada 100 şınav ve Evde dumbell ile çalışma programlarını harmanladım.)
bunlar genelinde ilk haftam şu şekilde olacak.(bugün başlıyorum bu programa)
Pazartesi 1.Gün Göğüs-kol
Salı Şınav 1.gün
Çarşamba off
Perşembe 2.Gün Omuz-kol
Cuma Şınav 2.gün
Cumartesi 3.Gün Sırt
Pazar Şınav 3.gün
yaşım 19
boy 185
kilo 85
Başlıktaki tembel olayına gelirsek...Şöyle açıklayayım;her gün sabah 7-8 gibi yatar öğlen 3gibi kalkarım,adam gibi kahvaltı etmeden kendimi sokağa atar akşam 1-2arası eve gelirim bilgisayarda takılır dizi film izlerim sonra yat kalk.Ama artık işleri düzeltmeye, daha sağlıklı olmaya karar verdim.Hatta kendime bir çalışma programı bile hazırladım.(bunları yaparken forumdaki 6haftada 100 şınav ve Evde dumbell ile çalışma programlarını harmanladım.)
bunlar genelinde ilk haftam şu şekilde olacak.(bugün başlıyorum bu programa)
Pazartesi 1.Gün Göğüs-kol
Salı Şınav 1.gün
Çarşamba off
Perşembe 2.Gün Omuz-kol
Cuma Şınav 2.gün
Cumartesi 3.Gün Sırt
Pazar Şınav 3.gün
yaşım 19
boy 185
kilo 85