bloodylance
Üye
merhabalar herkese.ben 20 yaşında 174 boyunda 76 kg beli 95 cm genişliğinde göbekli ama geniş bir göğüs kafesine sahip olan bir insanım.spor altyapım vardır yıllarım kilolu olsamda hep sporla geçti bu sporu fzla yapmadım şimdi yeni bir sayfa açtım ve hedefimi survivor nihatın vucudu olarak belirledim. bir ay oldu bu spora başlayalı haftanın 4 günü 40 dk üzeri kardiyo yapıyorum ve hocanın verdiği ağırlık programını uyguluyorum.çok merak ettiğim fakat herkesin farklı cevaplar verdiği bir sorum var siz saygıdeğer ilgililere,oda şudur ki, ben 95 cm kalınlığındaki belimi ve göbeğimi inceltirken üst bölgemin gelişmesini istiyorum.protein ağırlıklı bir diyet ve cardıo-ağırlık programı uyguluyorum,zayıflarken kasımdan gitmemesi ve gelişim için sıfır şeker ve sıfır karbonhidrat içeren bir protein aldım. danıştığım bazı insanlar 3 aydan önce kullanma diyor bazı kesim ise: protein bu,bunun 3 ayla 2 ayla alakası yok vucudun herzaman ihtiyacı var diyor. ben arada kaldım,belki kilo almak isteyenler 3 aydan sonra şekerli karbonhidratlı protein kullanmalılar doğru olarak ama ben diyetle birlikte kullanıyorum üstelik yağsız şekersiz karbonhidratsız birşey. beni lutfen bu konuda aydınlatın. universal amino 2700,şereksiz protein,ve l carnitine yağ yakıcım var,kullanımı onaylıyorsanız nezamanlar kullanmalıyım amino ve proteini?çok teşekkür ederim.