bir haftalık programım

arkadaşlar üniversite öğrencisiyim yaşım 22 kilo 67. 2.5-3 aylık bir çalışma periyodum oldu malum 15 tatil felan geldi ve final haftası nedeniyle 1.5 aydan beri fitnısa gidemiyorum.2.dönem hemen yazılmayı düşünyorum yalnız programımı hazırlamakta sizlerdende deneyimlerinizi almayı düşünüyorum.aşağıda daha önce çalıştığım antrenman günlüğü var antrenmanı piramit olarak 10-8-6 olarak çalışıyordum.sizlerden ricam program için en etkili 4 veya 5 antrenmanları paylaşmanız.

pazartesi göğüs
salı kol
çarşamba karın
perşembe omuz
cuma sırt
cumartesi karın
pazar ------

not:forumda üç gündür araştırma yapıyorum programlar hakkında yeteri kadar bilgiye sahip oldum.yalnız sizlerdende bir fikir almak istedim

tavsiyem:

pazartesi
-göğüs
-pazu

salı
-kardio
-karın

çarşamaba
-kanat
-triceps

perşembe
-bacak
-omuz

cuma
-çalışma yapma

cumartesi
-pazaretesi günü olan programdan devam et

skycell, sanırım bacak çalışmıyorsun yada yazmayı unutmuşsun. İlk işin bacak eklemek olsun.
Program işine gelince, bir gün itiş bir gün çekiş şeklinde çalışırsan daha rahat çıkartırsın idmanlarını. Sırt idmanı ile aynı gün triceps tavsiye etmem, sırt idmanında yorulan önkol triceps çalışmasını negatif yönde etkileyebiliyor. Örnek olarak Göğüs - Sırt - Omuz - Bacak - Kol şeklinde 5 günlük bir program uygulayabilirsin.

Back
Yukarı