Bir ektemorfun başarı öyküsü ( before- after )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
n9d3y.jpg
n9d44.jpg
n9d44.jpg

n9d3y.jpg
n9d44.jpg
n9d44.jpg

https://p1305.hizliresim.com/19/p/n9d4r.jpg

https://s1305.hizliresim.com/19/p/n9d50.jpg

Spora kilo almak için 49 kiloda 2011 aralık ayında başladım. sonra herşey değişti. vucudumun ektemorfi yapıda oldugunu ve ne olursa olsun yağ tutamicagımı anladım. tek çarem adele alarak yavaş yavaş büyümekti. şuanda 74- 75 kilodayım 1.86 boyum var yağ oranım ise %7 %6 civarlarında .. karbonhidrat tozu- protein tozu ve aminoasitle olacagını sandım başlarda. daha sonra beslenmeyle tanıstım, beslenmeyi öğrendim . bu işte herşeyin beslenmeye bağlı oldugunu ne suplementin, ne steroidin ne başka şeylerin beslenme olmadan asla işe yaramicagını öğrendim. düzene girdim. bazen batırdım, şuanda batırdıgım bir dönemdeyim. ama tekrar toparlicagıma inanıyorum.. SABIR edin eger ektemorf sanız sabır ediceksiniz. bir mezemorfun aldıgı iriligi siz 1 senede alırsınız belki ama KALİTELİ yağsız kas inşa edeceksiniz. 5 sene sonra ise sizi ne bi mezemorf durdurabilecek, nede endemorf. motivasyonunuzu yüksek tutun. o salona girerken egolarınızı bırakın ve antrenmana odaklanın. ben böyle yaptım ve başardıgıma inanıyorum. daha çok yol kat etmeliyim.. İşte buda benim başarı öyküm.. Sizde yapabilrsiniz.

ölçüler
38 38 kol
138 cm omuz
72 bel.

https://www.facebook.com/onur.mutlu0

Son düzenleme:
bi ektomorf olarak zorluğunu biliyorum ve yaptığınız iş gerçekten çok iyi.kuru gayet iyi bir kütle var karşımızda.izninizle before-after fotolarını 195 boy 60 kilo,uzun zamandır bu spora başlatmaya çalıştığım arkadaşıma gösterip motivasyon kaynağı yapmak istiyorum.

Ben şuan ilk halindeki gibiyim bende karbonhidrat kullanıyorum ama beslenmem annem gündüzleri evde olmadığından hep dışarıda poğaça-börek gibi şeylerle geçiyor ama düzene sokucam beslenmemi bir fikir oluşturması açısından beslenme programınıza yazarmısın?

ben de 52 kg'dan 65 kg'ya kadar geldim ama daha fazla alamıyorum..tebrikler..thums:

Bir ekto olarak çok iyi başarı kendimi gördüm sanki. Ne yersek yiyelim yağlanmamız çok zor gerçekten. Bende 63 kilo ile başlamıştım şu an 77 kg ım. Gerçekten sen çok iyi başarı yapmışsın kol ölçülerimiz aynı fakat senin omuzlar iyi gelişmiş tebrik ediyorum güzel açıklamışsın zaten aynennn devammm :)

Supplementleri ben gereksiz buluyorum bugüne kadar sadece 1.5 buçuk sene üzerine beef amino kullandım yalnızca 1 ay. Fakat gereksiz buluyorum .Günlük vücudun ihtiyaci olan proteini karşılayabiliyorsanız bence çok gereksizler. Çok çeşit supplement var hepsinin farklı görevleri var bazıları enerji veriyor bazıları protein kaynağı zaten siz daha iyi biliyorsunuz fakat ben onları sadece çok iyi para kaynağı olarak görüyorum. Yanlış anlamayın supplement polemiği yaratmak istemiyorum isteyen istediğini kullansın benim için hiç sorun değil isterse gitsin steroidlere farketmez. Ben şahsi fikrimi söylemek istedim. Saygılar...

Başarının devamını dilerim kardeşim. :)

Supplementleri ben gereksiz buluyorum bugüne kadar sadece 1.5 buçuk sene üzerine beef amino kullandım yalnızca 1 ay. Fakat gereksiz buluyorum .Günlük vücudun ihtiyaci olan proteini karşılayabiliyorsanız bence çok gereksizler. Çok çeşit supplement var hepsinin farklı görevleri var bazıları enerji veriyor bazıları protein kaynağı zaten siz daha iyi biliyorsunuz fakat ben onları sadece çok iyi para kaynağı olarak görüyorum. Yanlış anlamayın supplement polemiği yaratmak istemiyorum isteyen istediğini kullansın benim için hiç sorun değil isterse gitsin steroidlere farketmez. Ben şahsi fikrimi söylemek istedim. Saygılar...

Başarının devamını dilerim kardeşim. :)

Herkes sizin gibi doğal yollardan yapamayabilir. Örneğin ben :). Siz hedefinize ulaşmışsınız birşey kullanmaya gerek kalmamış.

Bu arada tebrikler.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.
- 6 aylık gelişimden önce foto eklemek kurallar gereği yasaktır.
- Başlıkta kullanıcı adının geçmesi zorunludur

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı