Bir buçuk yıldır VG yapıyorum ama karın kası dışında hepsinden cevap aldım

Ben bir buçuk yıldır VG yapıyorum ama karın kası dışında tüm kaslardan cevap aldım sizce six pack yapmak için ne yapmalıyım ?
KİLO:53
BOY:1.70

1,70 boya 53 kilo karın kası cıkmamasının beslenmeye baglı olmadıgını gosterıyor. Karın antrenmanlarına onem gostermelısın ;)

Yağ yakmalisin baska yolu yok. Ama 1.5 yilda yaģ yaktiysan cıkmasi lazimdi beslenmende sıkıntı vardir. Bide bu ara deneyipte verim aldigim bişeyi òneririm. Karın hareketlerini ağırlıkla calismak. Ben her sette 100-120 mekik çekerdim anca bacak aģrıtıyordum. Bu aralar göğsüme 20 kg lik dumbelli alip 20 tekrar mekim cekiyorum çok iyi verim aldim. Yani karın kaslarinida diğer kaslar gibi calistigini hissediyorsun zorlandigini hissediyorsun.20 tekrar yada 10-15 tekrar arasi calisabilirsin ağırlıkla. Leg raisesde degisik biseyle bagliyorlar agirligi onu bilmiyorum ama sit up ( tam mekik) gibi hareketlerde karnina yada gögsune agirliki al öyle çek mekik.

spor salonuna gıdıyorsan yag oranını olcturmenı tavsıye ederım daha faydalı bılgı alırsın buna gore.

Yaşa dikkat....
13 yaşındaymış ve 1.5 yıldır VG yapıyormuş.
11.5 yaşında hangi vücuda sahiptin de geliştirmeye başladın?
Üstelik karın kası dışında verim almışsın! !!
Eğer bizimle kafa bulmuyorsan önce büyü.
13 yasında 1,70 boyda ilginc :D

Back
Yukarı