Merhaba
Kilo vermek icin gunde 30 dakika 1 saat arasi yurumenizi oneririm.Sikiliyorum diyorsaniz akilli telefonlar icin sesli kitaplar var, veya muzik dinliyebilirsiniz.Ancak karin kasi ve kilo vermek icin onceligin mutfak yani.beslenme oldugunu unutmayin.Taktir edersiniz ki bizim mutfagimiz yagli hemde bayagi bir, bu yuzden yagsiz beslenmeye agirlik gosterin.
Bir bayan olarak sizin protein tozuna suanlik ihtiyaciniz oldugunu dusunmuyorum, sizin gunluk aldiginiz besinler bunu buyuk bir ihtimal karsilar.Ve protein tozlari en az 2 aylik spor gecmisi olan insanlara tavsiye ediliyor.Ayrica.yurumek ya da kosmak bacaklariniz ve ic organlariniz icin cok iyidir.Bacaklariniz kuvvetlenir kaba tabirle sertlesir.Tabi spor salonunda komple bacak antremani yapmanizi siddetle tavsiye ederim, karin icin bir cok alet bulunmak da spor salonlarinda orda da en az 3 karin hareketi yapmanizi oneririm.Ayrica tekrarlamak istiyorum, aldigimiz kilolari 1 gunde almiyoruz, verirken de aldigimiz gibi sabirla vermemiz gerekiyor.
Bil mukabele saygilar.