Bir antreman en fazla kaç saat sürmeli?

Aradan sonra tekrar spora başladım aşağıdaki programı 2-3 hafta uygulamayı düşünüyorum uygun antreman saati 1 saat olması gerekiyormuş ama benim nerdeyse 2 saati buluyor bir yerde yanlış mı yapıyorum programım bu şekilde tavsiyelerinize açığım şimdiden teşekkürler. Boy 1.81 Kilo 67 Yaş 20

10 dk ısınma
Bench 3x12
Göğüs yana açış dambıll 3x12
Omuz pres 3x12
Omuz yana açış 3x12
Göğüse çekiş Sırt 3x12
Karna çekiş 3x12
Düz bar biceps 3x12
Concenration Curl 3x12
Ense triceps 3x12
Pulldown Tricep Makine 3x12
Leg Press 4x12
Mekik 3x12

2 saat biraz uzun bir süre ben dinlenme süresi için telefonunuzdan saniye tutun 45-60 saniye arası fazla uzun dinlenirseniz uzun sürebilir, o bir saat dedikleri sanırım şiddet zamanı ama emin değilim

2 saat sürmesi normal hareket fazla ve uzun aradan sonra yeni başlamışsınız bu antreman sizi bitkin düşürecektir bu programı ikiye bölün ve her antreman sırayla yapın.hareketleri 3 setten 4 e cikartin
A. gogus omuz arka kol
B. sırt biceps bacak

2 saat sürmesi normal hareket fazla ve uzun aradan sonra yeni başlamışsınız bu antreman sizi bitkin düşürecektir bu programı ikiye bölün ve her antreman sırayla yapın.hareketleri 3 setten 4 e cikartin
A. gogus omuz arka kol
B. sırt biceps bacak
o zaman bölgesele girmiyor mu?

A. gogus omuz arka kol
B. sırt biceps bacak
Birde haftada kaç güne sığdırmamı önerirsiniz

haftalik 4 gün fazlasıyla yeterli[DOUBLEPOST=1536507507][/DOUBLEPOST]
haftalik 4 gün fazlasıyla yeterli
fullbody pek tavsiyem değildir eğer 3 günden fazla gidemem diyorsanız programda eksiltmeye gidilmesi lazim örnek
leg press veya squat 4x8
bench press veya dumbell press 4x12
shoulder dumbell press 4x12
makineli row veya tbar row 4x12
barfix veya latt pull down 4x12
barbell curl triceps rope push down (superset)3x12
mekik 3x12

Son düzenleme:
haftalik 4 gün fazlasıyla yeterli[DOUBLEPOST=1536507507][/DOUBLEPOST]
fullbody pek tavsiyem değildir eğer 3 günden fazla gidemem diyorsanız programda eksiltmeye gidilmesi lazim örnek
leg press veya squat 4x8
bench press veya dumbell press 4x12
shoulder dumbell press 4x12
makineli row veya tbar row 4x12
barfix veya latt pull down 4x12
barbell curl triceps rope push down (superset)3x12
mekik 3x12
Haftada 3 gün gideceğim sizin dediklerinizde biceps triceosten 1 hareket var bu yeterli mi birde tricepste tek hareket için etkili bir harelet önerirmisiniz programı oluşturduktan sonra size göstereceğim

close grip bench press triceps için etkilidir.
1 hareket yapman yeterlidir haftada 3 kez kol çalıştırmış olucaksın.
O hareketi hiç yapmadığım için riske girmek istemiyorum ben bir program son olarak bunun hakkında ne diyorsunuz büyük kastan küçük kasa doğru sıraladım ve biceps tricepsi süperset yapmayı düşünüyorum yine hareket çok fazla ama az hareketle gelişmem korkusu var

10 Dk Koşu Bandı
Leg press 4x12
Bench Press 3x12
Dambıl Fly 3x12
Göğüse Çekiş 3x12
Karna Çekiş 3x12
Makine Shoulder Pres 3x12
Yana Açış 3x12
Barbell Biceps 3x12
Triceps Dambıl 3x12
Concentration Curl 3x12
Pushdown 3x12
Mekik 3x12

set sayısı çok fazla ve daha yeni başlamışsın sabırlı olmalısın olmuyosa günleri arttırman gerekli 30 üstü set olmaz yeni birisi için

Back
Yukarı