Bileğimde gözüken kemiklerden korkuyorum!

Arkadaşlar ben barfiks çekerken bileğinde 4 tane kemik gözüküyo huylanıyorum özellikle barfiks çekerken kemiğe dokunduğumda çok sıkı olduğunu görüyorum sanki kopcakmış gibi ! bide kemikte iri değil kalınlığı bildiğin damar kadar ! Sizce kopma gibi vakalar olur mu ya da tanık olduğunuz vaka?

Anladığım şey avuç içlerim sana doğru dönük çekiyorsun barfixi o dediğin ince kemik sanırım merak etme bişey olmaz ama barfixi yanlış çekiyorsun böyle yapıyorsan daha kolay ama kendini kandırırsın nizami olarak yapman faydalı bi araştır derim barfix tutuşunu falan :)

iki tane ortada var biliyorum ama en sağda ve en soldada 1er tane var ! peki kilolu çocukların kemikleri gözükmüyo onlarınkidemi incedir ?

Onlar yaģdandır heralde cok kilolu insanlar vucutta yaģ depolayacak yer kalmadi diye oraya depolamistir. Ben bulktayim o kemikler hala gozukuyo kemiklerimiz ince o yüzdendir.

Onlar yaģdandır heralde cok kilolu insanlar vucutta yaģ depolayacak yer kalmadi diye oraya depolamistir. Ben bulktayim o kemikler hala gozukuyo kemiklerimiz ince o yüzdendir.
Peki, karında yağ depolamamak kaydıyla bilekte depolayıp o kemiklerin gözükmesini engellemek mümkün mü?

Back
Yukarı