Tamam sırtın genişlemiştir ama R10 un dediği gibi biceps zaten küçük bir kas grubu. Çok fazla
antremana ihtiyaç duymazlar. Şimdi neden olabilir araştırıralım.
Kaç ayda bir program değiştiriyorsun. ?
barbell curl hammer curl fıstık gibi olmuş bide bunların finalini conscentration curl ile yapsan daha sağlıklı olur gibi geliyor. preacher curl ve barbell curl aynı anda pek olmaz gibi. tricepslerin için de ne yaptığını da yazsan fena olmaz aslında yardımcı olabiliriz belki
biceps için bunu uygulayabilirsin.hafatda 2 gün biceps çalışırsan yeterli olur
1 gün göğüs- biceps diğer gün biceps triceps yap ama iki antreman arası 3 gün olsun.daha fazla biceps çalışman zaten küçük ve çoğu harekette çalışan bicepsi çökertir.
tricepsede ağırlık vermen gerekir.8 tekrar 3 hareketten oluşacak şekilde istasyonda dips yada push down-lying triceps-dambılla yatarak push down yapabilirsin.
bicepsi büyütmenin bir yoluda kilo almak yoksa ne yaaprsan yap gelişme yavaş olur.bacaklarada önem vermen gerekir çalışmıyorsan mutlaka çalışmalısın.
tyly12 hem yağ yakıyım diyorsun hem ölçü.bu noktada biraz feragat lazım.biceps için kilo almayı yağlanmayı göze almalısın sonra diet kardiyo ile birlikte şekillenirsin.bnim en çabuk omuzlarım gelişti.1 yıl sonunda programı değiştirerek göğüste hacim elde edebildim doğru düzgün.sırtım hep iyi oldu,istediğim genişilk ve douluk var diyebili.tamam eksik noktalarım var ama sırtım hep iyi oldu.ama bicepsler hiç istediğim gibi olmadı.42 yi gördüm en son ama parçalı değildi.bunda antreman eksikliğide var.haftada 2 biceps benim için iyi oluyordu.sen dene birde bakalım.biceps genetik oalrak iyi olmayabilir bazıalrında bide.bunuda kabul etmek gerek![]()
bcaa hiç kullanmadım protein tozlarında yeterli miktarda olduğunu düşünüyorum ama diğer ürünleri kullandım.eğer düzenli alır iyide beslenirsen ölçü neden artmasın.ama sadece antreman yaptığın günler toz alır o gün iyi beslenirsen boşa kürek çekersin.antremandan sonraki saatler ile ertesi gün yenilenme için çok önemli.
birde ölçüde sıkıntı yaşıyorsun ama biceps ölçüsü ne durumda 40 tan önce yaşanan sorunla 45 ten sonra yaşanan sorun çok farklı![]()