Bicepsleri Kaç Kiloyla Çalıştırıyorsunuz?

bence bu forumda çoğu kişinin ağırlığı lbs olabilir ve onlarda o değeri kilo zannedebilir öyleleri varsa cidden bunu öğrendiklerinde çok çok üzülecekler. işte size yardımcı olabilecek bir link

http://www.robbinssports.com/sporting-goods-store/images/300-Lb.-Deluxe-Weight-Set.jpg

buradaki en büyük ağırlık ve genelde standart en büyüğü işte orada duran 45 lbs (yani 20.4 kgs) her birine bu 45 liklerden takıyorsanız ancak 40 kilo ile çalışmış oluyorsunuz(birde bar ağırlımız var onu da ekleyince ciddden müthiş bir değer) . barbellınızı ve buda cidden mükemmel bir rakam eğer siz bunlarla çalışıyorsanız gerçekten cidden güzel birşey ama orada duran bunun yarısı kadarsa ve üstünde 25 yazıyorsa o bilinki lbs dir yani 11 kg gibi birşeydir.

valla bazı kişilerin 50+ kilolarda biceps çalıştıklarını görünce ben boşuna yaşıyorum diyorum :D
recep ivedik diyo ya madem kodunuz bozuk beni dünyaya niye getiriyorsunuz. Ne kodlar varmış valla millette. Demekki benim kodum bozuk.
Ben Barbell Curl u Barın ağırlığı hariç 20de nizami 25te 6 tekrardan sonra bele vurarak çalışıyorum. Dumbell curl'u 13kg lik dumbelllar ile bazende 15kg lik dumbell lar ile çalışıyorum.

hammer curl'de 17,5 kiloluk dambıllarla çalışıyorum. hadi kısa barların ağırlıklarını da eklersek 19 kiloyu buluyor :D

barın ağırlığını da saysak oluyo mu? :D

ben barla 70 kılo 7 tekrar yapıyordum sımdı dustu

Arkadaslar ben bır sene cıvarıdır foruma gırmıyordum sasırdıgınız agırlıgı kaldırmak o kadar kolay degıl bunu bılıyorum ama ben uzun suredır spor (güreş )yapıyorum ve yaptıgım branşta ağır sikletim (120kg) vucut agırlıgım 11o kg ,boyum 1.90 cm ,stılım greko-romen (stılım sebebiyle vucudumun ust tarafı alt tarafa oranla daha güçlü),sag kolum soguk 45 cm sol ondan 0,5-1 cm daha ince ve ailemden genetik olarak aldığım özelliğim güçlü bir fizik yapısı ....
Bunun dışında size şunu söylemek istiyorum kimin kaç kiloyla çalıştığı beni ilgilendirmez geçen sene ben bu yazıyı yazdığımda tamamen paylaşımcı ve samimiyet içerisinde yazmıştım yani internet üzerinden yuzlerını gormedıgım kım oldugunu bılmedıgım ınsanlara nıye yalan soyleyım bu benı ustun gosterırmı dıye hıc dusunmemıstım ayrıca ben daha agır kılolarla çalışan vardır dıye dusunuyordum yokmus bu benim sucum degıl ve negatif eleştirileriniz yüzünden forumdan sogudum 1 senedır bu sebepten girmiyordum lütfen bundan sonra yazdıklarımı okuyup öyle atıp tutun

saygılarımla bitirim***

sorduğun sorunun detayı önemli, kaç kg da çalışmayı aç biraz-hangi hareket-kaç set kaç tekrar-kaç kg olarak sormalıydın. arm curl'de 40kg 15x3 yapıyorum bulk 45cm kollar.

Scoot ta 100 basıyorum 6 tekrar. Hatta babam gördü vay hayvan demişti salonda. Ama ağırlığın lbs olduğunu ve hareketli makara olayından kilonun yarısını yuklendigimi bilmiyordu. :)

Arnold bicepste yanlış hatırlamıyorsam 30kg geçmiyordu , kitabında yazıyordu

buradaki kiloları görünce bu hareketi nizami yapmadığımı anladım
fakat şu da dikkatimi çekiyor, bel mel herşeyi kullanarak ağır kaldırdığımda bicepslerimde resmen taş kesilmiş patlayacak gibi oluyor, ağırlığı hafifletince o hissi alamıyorum hareket sonrası daha verimsiz geçmiş gibi geliyor

barbell curl - 38kg 38cm kolum 77kg 174boy 1 aylık adaptasyon dahil 3 aydır bu sporla ilgiliyim ve umarım sakatlık olmazda uzun yıllar devam ederim...

Bar hariç 30kg. 2sn kaldırış 2sn indiriş. Tepede ve alt noktada kası kasarak. Maksimum nizamiyet ile 8 tekrar.

bar dahil (10kg) 37,5 kg 4x8 nizami bir şekilde yapıyorum. concentration da da 15 kg ile nizami yapıyorum

hammer curl de 12 kg ile 4x8 nizami.

sonra hal kalmıyor:)

Back
Yukarı