Bicepslere fazlamı yükleniyorum?

Arkadaşlar ben Pazartesi günü bicepslerime fazla yüklendiğimi düşünüyorum.Fazla yüklenirsem kas kaybınında olacağını biliyorum.

Programımı yazayım,Fazlamı yükleniyorum yoksa normalmi bir türlü karar veremedim.

Göğüs:
Dumbbell Bench Press 6 6 8(9 kg ve 7 kg ile)
Dumbbell Fly 3x10 (4kg)
Şınav 3x6

Kol:
Hammer Curl 6 6 8 10 (9 kg,7 kg ve 4 kg)
Dumbbell Concentration Curl 3x8(7kg)
Dumbbell Curl 6 6 8 10(9kg,7 kg ve 4 kg)

Bench Press ve Fly hareketinde kol kaslarıda devreye giriyor.Sizce programımda çıkartmam gereken varmı?

Değişiklik lazım ama nasıl bir değişiklik onu yapamıyorum bir türlü.

Sanırım evde kendi imkanlarinla dumbbellar aracılığı ile calısıyorsun. Yapabileceğin hareketler ne yazikki sınırlı. Conc.curlü yapmana hiç ama hiç gerek yok. Programini , Dumbbell Curl - Hammer Curl- Incline Curl veya Yapabilecek bir yer bulursan ki cok rahat bulabilirsin Scott Curl.

VG için min 14 ya önerilir ama şimdi sana bırak demem ufaktan çatıyı oluşturursun .

hammer curl , dumbell curl , yeterli olur

bunlara ek olarak bolca şınav ve barfiks çek program çok dandik , 3*6 şınav ne ya hiç çekme daha iyi

günlük şınav ve barfikse sınır koyma çekebildiğin kadar çek ve barda asılı kal

böylece 1 sene sonra iyi bir sırta ve geniş bir omuza sahip olabilirsin :)

şimdiden bu kadar zorlaman pek iyi değil .

ha bide :D geleceğin arnoldu falan güzelmiş bu ülkede hala hayalleri olan insanların olması beni sevindiriyor

Günlük şınav Barfixe sınır koyma demişsin,ama Kasların dinlenmesi lazım.

Hayalleri olan çok insan var,Ama imkan yok.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:53 ----------

Sanırım evde kendi imkanlarinla dumbbellar aracılığı ile calısıyorsun. Yapabileceğin hareketler ne yazikki sınırlı. Conc.curlü yapmana hiç ama hiç gerek yok. Programini , Dumbbell Curl - Hammer Curl- Incline Curl veya Yapabilecek bir yer bulursan ki cok rahat bulabilirsin Scott Curl.

Scott Curl hareketini yapacak yer var,Ama Dumbbell sadece 9 kg olabiliyor.Yani Halter lazım ki oda bende yok:D

Barfix çekene kadar Dumbbell ile çalışacağım:)

çok zorlanıyor ve daha yeni isen
hummer ile barbel curl yetebilir
denemekte fayda var
bazen barbel yerine dumbel curl girebilirsin
sonraları kendini güçlendirince başka programlara geçebilirsin

Back
Yukarı