biceps

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan printer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mastertrainer dedi:
küçük bölge başına 15 set çok fala günde 300gr falan protein alman lazım bide o bölgeyi tek başına çalışman lazım...bence göğüs+triceps omuz+biceps iki bölgeyi idman sonunda farklı açılarda 3 set 8-10 tekrar çalıştırmak en iyisi...en etkili hacim formülü iyi beslenme + max50dk idmandır unutmayın...

evet blitz tartismaya bu noktadan basliyabilirsin.... ;)

saydam dedi:
mastertrainer dedi:
küçük bölge başına 15 set çok fala günde 300gr falan protein alman lazım bide o bölgeyi tek başına çalışman lazım...bence göğüs+triceps omuz+biceps iki bölgeyi idman sonunda farklı açılarda 3 set 8-10 tekrar çalıştırmak en iyisi...en etkili hacim formülü iyi beslenme + max50dk idmandır unutmayın...

evet blitz tartismaya bu noktadan basliyabilirsin.... ;)

Bu konu çok uzun saydam dün de konuştuğumuz gibi :)
Ben kendimi ektomorf olarak görüyorum ve ektolar uzun dinlenir, uzun dinlenince 50 dakikada endo veya mezonun yapacağı idmanı ben 70-80 dakikada yapıyorum, bence 70-80 dakikalık çok hızlı olmayan idmanlar da hızlı 50 dakikalık idmanlara benzer bir etki yapar bana, üstelik daha yüksek kilolarla çalışabilirim.
Benim standart idmanım 20-25 set (2 bölge) ve set arası 90-150 saniye bekleme şeklindedir.

Benim antrenman sistemim de genel ile aynı yani
Göğüs - Biceps
Shoulder - Triceps
Back - Leg

Bu arada bir bölgeyi hafta da en fazla 2 ya da 3 defa çalıştırıyorum 3 defa olduğu çok nadir olmakla beraber genel de 2 defa olur..

Ama yorgun olduğum zamanlar leg day yapıyorum ve sistem genelde piramit oluyo leg day haricinde 4 - 6 set şeklinde ve en son seti maksimum ağırlıkla bitiriyorum. Antrenman sonrasında 20 dk HIIT şeklinde kardiyo yapıyorum..

Back
Yukarı