Ne oneritsin peki hareket olarak? Biceps ve tricepsin artik gelismedigini dusunuyorum.mr.olympia seviyesinde adamlar yapmıyor o kadar hareket çook fazla.Biceps için 2,triceps için max 3 hareket seçmelisin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ikisini tek gunde giriyorum.biceps triceps tek gunmu giriyorsun yoksa buyuk bölge yanında falanmı giriyorsun?
Ikisini tek gunde giriyorum.
3 hareket yapacagim biceps icin de triceps icin de. Bakalim sonucu nasıl olacak?super set girmeyi dene birde 4 er hareketle bakalım arada fark olacakmı sence? küçük kas oldukları için 2-3 tane yeterli olacakdır.ama bu tamamen sana
bağlı canın çekerse 4-5 de yapılabilir.
Valla barbell curl programında sabit olmalı onun yanına cable preacher curl koyabilirsin 4 setten 8 tekrar ikiside.Ne one
Ne oneritsin peki hareket olarak? Biceps ve tricepsin artik gelismedigini dusunuyorum.
cable preacher curl yapmak için alet yok salonda. Başka bir alternatif?Valla barbell curl programında sabit olmalı onun yanına cable preacher curl koyabilirsin 4 setten 8 tekrar ikiside.
Triceps için dips yapabiliyorsan dips yapamıyorsan bench dips,ilave olarak close grip bench press ve bitirici hareket için pushdown öneririm.
cable preacher curl yapmak için alet yok salonda. Başka bir alternatif?Valla barbell curl programında sabit olmalı onun yanına cable preacher curl koyabilirsin 4 setten 8 tekrar ikiside.
Triceps için dips yapabiliyorsan dips yapamıyorsan bench dips,ilave olarak close grip bench press ve bitirici hareket için pushdown öneririm.
Eyvallah hocam. 3 hareketle kesin gelişim saglarim degil mi?barbell curl
hammer curl
concentration curl
close grip bench press
pushdown
bench dips
gelişim demek sadece hareketle olmuyor.tek hareketle bile gelişirsin küçük kas bunlar.beslenme ve dinlenme ile bunu desteklemen lazım.Eyvallah hocam. 3 hareketle kesin gelişim saglarim degil mi?
Anladım. Peki bunlar kac set ve tekrar olmali? Son olarak bunu sorayim.[DOUBLEPOST=1453203820][/DOUBLEPOST]gelişim demek sadece hareketle olmuyor.tek hareketle bile gelişirsin küçük kas bunlar.beslenme ve dinlenme ile bunu desteklemen lazım.
düzenli bir süre yap bunları, idmanlarında pump yakala gerçekden çalıştığını hisset.öyle ağırlıklarla çalış kı son 2-3 tekrarı zor çıkarmalısın.
Anladım. Peki bunlar kac set ve tekrar olmali? Son olarak bunu sorayim.gelişim demek sadece hareketle olmuyor.tek hareketle bile gelişirsin küçük kas bunlar.beslenme ve dinlenme ile bunu desteklemen lazım.
düzenli bir süre yap bunları, idmanlarında pump yakala gerçekden çalıştığını hisset.öyle ağırlıklarla çalış kı son 2-3 tekrarı zor çıkarmalısın.
piramit sistem yapın bence.12-10-8-6 tekrarlı hafif ağırlıkdan başlayarak ağıra doğru gidin.dediğim gibi ağırlıklar sizi zorlasın hatta ufak bir yardımda alabilirsin son sette bir arkadaşından.Anladım. Peki bunlar kac set ve tekrar olmali? Son olarak bunu sorayim.[DOUBLEPOST=1453203820][/DOUBLEPOST]
Anladım. Peki bunlar kac set ve tekrar olmali? Son olarak bunu sorayim.
3 setten 4 tekrar olarak toplam 12 tekrar yani.piramit sistem yapın bence.12-10-8-6 tekrarlı hafif ağırlıkdan başlayarak ağıra doğru gidin.dediğim gibi ağırlıklar sizi zorlasın hatta ufak bir yardımda alabilirsin son sette bir arkadaşından.
her hareket 4 set olacak tekrar sayıları 12-10-8-6 diye devam edicek.3 setten 4 tekrar olarak toplam 12 tekrar yani.
Sagol hocam.[DOUBLEPOST=1453205701][/DOUBLEPOST]her hareket 4 set olacak tekrar sayıları 12-10-8-6 diye devam edicek.
örneğin barbell curl için yazayım sen kendince ağırlıkları ayarla.
10+10 kilo takarak 12 tekrar
12,5+12,5 kilo takarak 10 tekrar
15+15 kilo takarak 8 tekrar
17,5+17,5 kilo takarak 6 tekrar bunda bir arkadaşından ufak yardımda alabilirsin.
Sagol hocam.[DOUBLEPOST=1453205757][/DOUBLEPOST]Omuz,sırt, göğüs için hareket sayısı kaç olmalı?her hareket 4 set olacak tekrar sayıları 12-10-8-6 diye devam edicek.
örneğin barbell curl için yazayım sen kendince ağırlıkları ayarla.
10+10 kilo takarak 12 tekrar
12,5+12,5 kilo takarak 10 tekrar
15+15 kilo takarak 8 tekrar
17,5+17,5 kilo takarak 6 tekrar bunda bir arkadaşından ufak yardımda alabilirsin.
hareket sayısı kişiden kişiye değişen şeyler.kendi bunyene göre idman çekerine göre ayrlamaya çalışacan.benim hareket sayım fazla birazSagol hocam.[DOUBLEPOST=1453205701][/DOUBLEPOST]
Sagol hocam.[DOUBLEPOST=1453205757][/DOUBLEPOST]Omuz,sırt, göğüs için hareket sayısı kaç olmalı?
Şunun için soruyorum. Hani fazla hareket yaoarsak biceps e oldugu gibi ileriye gidecegimize geri gitmeyelim.hareket sayısı kişiden kişiye değişen şeyler.kendi bunyene göre idman çekerine göre ayrlamaya çalışacan.benim hareket sayım fazla biraz
omuz göğüs 6 hareket sırt bacak 7 önkol arka kol 4 er hareket giriyorum ben.hareket az olduğunda randıman alamazsın diye birşey yok.ben böyle randıman aldım diye böyle devam ediyorum şimdilik. ama ay sonu azaltacam hareket sayılarımı.