Biceps Kaslarım Belirgin Olmuyor Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan stilem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

stilem

Üye
İncline Bench Dumbell Curl 12x4 17.5 KG
Cable Curl 12x4 43 KG
Z Bar Curl 12x4 Sol-Sağ 7.5KG
Bu Kadar Ağırlık Ve Set Yapmama Rağmen Biceps Kaslarım Belirgin Olmuyor Nedeni Ne Olabilir??? Benden Daha Az Kilo Yapanların Biceps Kasları Daha Belirgin Oluyor.

Ben de aynı durumdayım. Kollar 42 ama çok da belli değil. Kiminin hemen yumurta gibi çıkıyor. Yapmadığım hareket kalmadı. Genetik olduğunu düşünüyorum.

--- ERA ---

Senden çok daha ağır giriyorum benimde belli olmuyor,genetik tir geç gelişir bazı bölgeler ,zamanla alakalı. 1 sene olmazda 2 sene olur

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de aynı durumdayım. Kollar 42 ama çok da belli değil. Kiminin hemen yumurta gibi çıkıyor. Yapmadığım hareket kalmadı. Genetik olduğunu düşünüyorum.

--- ERA ---
Yaşım 18 6 ay kadar yaptım. büyük bbir hacmim yok doğal olarak zaten çok zayıftım hal öyleyim. biceps belirgin bende. Yaşıt spor arkadasım da yapıyor benimle aynı zamandan beri. yağ oranı daha yüksek onun kolu belirli olmuyor bence yağ oranıyla alakalı

İncline Bench Dumbell Curl 12x4 17.5 KG
Cable Curl 12x4 43 KG
Z Bar Curl 12x4 Sol-Sağ 7.5KG
Bu Kadar Ağırlık Ve Set Yapmama Rağmen Biceps Kaslarım Belirgin Olmuyor Nedeni Ne Olabilir??? Benden Daha Az Kilo Yapanların Biceps Kasları Daha Belirgin Oluyor.
Arkadaşım çok çalışman ters tepki yaratabilir. Setlerini 12x4 yapmak yerine 4x8 yada 3x10 yapmanı tavsiye ederim. Biceps ve triceps küçük kas grupları olduğu için her bir bölge için 3 hareketten fazla yapmanı tavsiye etmem. İyi çalışmalar.

Back
Yukarı