douchanpasha
Üye
merhabalar ben yurtdışında okuyorum bodybuilding'te 3. ayım iyi besleniyorum uyku düzenine sahibim ve 3 aydır hem whey hem casein protein kullanıyorum gittiğim fitness salonu oldukça profesyonel ve yeterli hocayla çalışmadım sadece bodyforumtr den edindiğim deneyimler ve programlarla çalıştım benim sorunum şu! 3 aydır dengeli ve programlı olarak çalışıyorum vücudumun her bölgesinden tepki alıyorum ancak sadece bicepslerim büyümüyor her türlü hareketi şaşırtmayı denedim süpersetler piramit çalışma curller konsantrasyon curlleri bar yada dumbell... düşük ağırlık yüksek rep yada tam tersini 14-16 kiloluk dumbellarla denedim yanmayı yada pompalanan kanı hissediyorum ertesi gün ağrısına gelince o hepimizi mutlu eden son antrenmanın verimli geçtiğini anladığımız ufak sızılar çalıştığım her bölgede lokal olarak hissettirirken bicepslerde hiçbirşey yok arkadaş biraz sabırsızım ve bu işi disiplinle yaptığıma inanıyorum ne olur bana yardımcı olun bu gün çalıştığım salondaki hocalardan birine danıştım (kendisi tam bir arnolddur..)
bana biceps için haftada bir gün çalışmamı ve bununda 2 set olması gerektiğini söyledi ama ben normal program dahilinde haftada 2 günümü bicepse ayırıyorum ve 4 set yaparak bitiriyorum hocanın dediğine göre fazla zorladığım içinmi büyümüyorlar ve tepki vermiyorlar? overtraining olduğunu hiç düşünmüyorum şimdiden ilginiz ve ayırdığınız zaman için minnettarım bodyforumtr ailesi alemin kralı...
yaşım 19 soğuk biceps 36 cm kilom 76 diğer bölgeleri ölçemedim saygılar...a32

yaşım 19 soğuk biceps 36 cm kilom 76 diğer bölgeleri ölçemedim saygılar...a32