Çoğu kişinin en fazla büyümesini istedigi ve en kolay gosterebildigi kasları olan bicepsin daha fazla hacimli olması tşirt giydigi zaman dikkat çekmek istediği aşikar fakat forumda tabiri caizse işte kral antrenman yada herkesin hacim yapmak için tek geçtigi bir biceps programı bulamadım.10 - 15 yıldır bu sporla ugraşan tecrubeli arkadaşlar birleşip tek bir programda anlaşılamıyormu yoksa hastaya gore reçete yazmak en uygunumu.Yada 30 yıllık arnold gelenegi 5 set 8 tekrar derde dermanmı?(çogunlugun 70 85 kilo oldugunu ve kollarının ''hacim'' )için çalıştırıdıgını düşünürsek yazılabilecek en yararlı program umarım uzun sure biceps geliştirme hakkındaki benim gibi soruları olanları sevindirir,verilen emek,çaba,zaman boşa gitmez...
Ben 8 aydır bu sporu yapyrm biceps antrenmanım bu işe yarıyo kollarım 29 cmden 31 a fırladı sene yap
dan ziyade al kardeşim program budur düzgün yaparsan emeginin karşılıgını alırsın diyecek tecrube sahipleri!
Ben 8 aydır bu sporu yapyrm biceps antrenmanım bu işe yarıyo kollarım 29 cmden 31 a fırladı sene yap