Biceps Gelişimi İçin

Foruma daha önce fotoğraflarımı koymuştum sağolsun yorum yapan arkadaşlar kollarımın zayıf olduğunu söylediler bende farkındayım kollarıma yeterince önem vermiyorum

1.Gün ) Göğüs - Ön Kol
2.gün ) Omuz - Arka Kol
3.Gün ) Bacak - Sırt

Şeklinde çalışıyorum

Kollarımı geliştirmek için Ön ve Arka kolu aynı güne alsam nasıl olur.Önceden göğüs egzersizinden sonra biceps çalışıyordum haliyle kollar iyice yorulmuş olduğundan yeterince ağır biceps egzersizleri yapamıyorum.

Dinlenmiş dinç kaslarla direk kol antremanları yapmak daha faydalı olurmu? Olur diyorsanız nasıl bir proğram önerirsiniz..?

bence ilk basta bacak ve sirti bi günde calismamalisin :) 2 büyük kas grubu bir günde gitmez

Biceps-Triceps aynı gün gerçekten daha verimli oluyor bence. Nasıl bacak çalışırken arka bacak ön bacak diye ayrı ayrı çalışmıyorsak kol çalışırkende aynı gün çalışmak daha verimli bence en azından ben aynı güne aldığımdan beri daha verimli geçiyor.

bende kolu ayrı bi günde çalışmanın daha yararlı olacağını düşünüyorum peki bu yönde bir program bilen varmı

Ben birinci gün gögüs sırt ikinci gün bacak omuz üçüncü gün ön arka kol çalışmak istiyorum nasıl olur

Son düzenleme:
bende kolu ayrı bi günde çalışmanın daha yararlı olacağını düşünüyorum peki bu yönde bir program bilen varmı

Ben birinci gün gögüs sırt ikinci gün bacak omuz üçüncü gün ön arka kol çalışmak istiyorum nasıl olur
Aynısını bende yaptım göğüs-sırt günü sırt idmanında halim kalmadı göğüsten sonra yaptığım için sırtta 2. harekete gelince tükendim yorgun düştüm ama herkesin bünye farklıdır seni bilemicem

1.gün= göğüs + sırt
2.gün=ön kol + arka kol
3.gün= omuz+ bacak
deneyebılırsın madem kolu aynı gun calısmak ıstıyorsun.

1.gün= göğüs + sırt
2.gün=ön kol + arka kol
3.gün= omuz+ bacak
deneyebılırsın madem kolu aynı gun calısmak ıstıyorsun.

Deneyecem kolu aynı gün çalışmaktan ziyade kol çalıştığım gün başka bir bölge çalışmak istemiyorum kollarımın az gelişmesi yada gelişememesinin sebebinin bu olduğuna inanıyorum göğüsten sonra yaptığım ön kol hareketlerinde ağır giremiyorum bu da hacim almamı engelliyor birazda bu proğramı deneyecem altı ay sonra bakarız sonuca :)

Back
Yukarı