Fitnesstime
Üye
Merhaba V.g. severleri bir sorum olucak toplamda 8 aylik spor gecmisim var ama azimli ama verimsiz calıstım soyleki 171 boyum 58 kiloda spora basladim ve 4 ayda 64 kilo oldum sonra ogretmenlik icin kosulara hazirlandim 5 ay biyunca surekli kosulara hazirlandim derece yukseltmek icin sonunda 55 kiloya dustum ve tekrar fitness a basladim ve suan 65 kiloyum ama benden bayagi ilerde olan kisilerle ayni agirliklara giriyorum neredeyse (bench press haric) nedendir bilmiyorum squat ve deadlift te yapmiyorum bacak calisiyorum ama squat 1-2 defa yaptim sadece ama buyume yavasladi gunluk supplement olarak whey ve creatine aliyorum ve 100GR tavuk eti yiyorum ama karbonhidrat yeterli almiyo olabikirmiyim kilomda dusme yok ama buyumede yok zaten hic yağlandigimi hatirlamiyorum yag oranim hep dusuk seviyelerde fazla agirlik giriyorum cokta az tekrar deil 8-12 arasi 3 set 4hareket yapiyorum cogu bolgeyi sadece omuzu piramit sistem az agirlik cok tekrar yapiyorum degistirmem gereken nedir bilmiyorum belkide hersey normaldirde ben sıkıntı ediyorum onerileriniz nelerdir