Biceps antreman sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan m-fit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O destek almalar kilo arttirdikca daha fazla olur belden daha fazla kuvvet alırsınız çünkü fiziken hafif bir cismin dengesini kollariniz ile sağlayabilirsiniz ama ağırlık arttıkça bu dengeyi ancak daha büyük kas grupları sağlar sırt bel gibi . Bir de o kaytarmalar zaten kasi çok zorladiginin birtisi olur çoğu zaman orada kasi sikabildiginiz kadar sıkıp bütün kuvvetinizi harcamalisiniz ışte o zaman antrenman çok verimli geçer. Yoksa hareketin formu hiç bozulmasın deyip bir türlü ağır kilolara girememe bunu daha sonraları aşılmaz bir korku haline getirebilir şu anki durumun zaten bence bunun bir göstergesi dediğim gibi herşey psikolojik o 5 kg liklarin üzerinde 2.5 yazsaydı herhalde 3 er tane yanlara geçirip çok rahatça yapardın curl hareketini . Sana naçizane tavsiyem iyi bir ekur veya yardımcı bulman.
gerçekten talihsiz bir yorum hareketin nizami yapılması çok önemliyken ağır kilo girecem diye bozmak ...hele biceps kası için nizamiliğin ayrı bir önemi olduğu gerilimin çok çabuk başka bir kasa kayabileceği bir kas için gerçekten açıklamanız talihsiz
"kasları çalıştırın ağırlığı değil"
Jay cutler

gerçekten talihsiz bir yorum hareketin nizami yapılması çok önemliyken ağır kilo girecem diye bozmak ...hele biceps kası için nizamiliğin ayrı bir önemi olduğu gerilimin çok çabuk başka bir kasa kayabileceği bir kas için gerçekten açıklamanız talihsiz
"kasları çalıştırın ağırlığı değil"
Jay cutler
Bak senin dediğin şey normalde geçerli olan herkesin uygulamaya çalıştığı bir kaide . Ama bu arkadaşın bu konuda sıçrama yapabilmesi için buna ihtiyacı var. Ben zamanında nizami olamadığım ağır kilolarda nizamilestim ve bicepslerimden hiç şikayetçi degilim tabiki de ağırlığı kaldırırken mümkün mertebe nizami olunmalı ama bu arkadaş zaten kafasinda orayı bir sorun haline getirmiş onun için bu zorluğu aşmak adına başvurabileceği bir yöntem . Hemen böyle fevri çıkışlarla insanları yargilamayin. Ben arkadaşın probleminin çözülmesinden yanayım.

Bence biceps ve triceps antremanını aynı gün yap yada göğüsün iyiyse ilk harekete göğüs çalışırken bicepsi al eksik olarak gördüğün kas grubunu iyi olan kas grubuna göre ilk harekete almalısın senin için daha verimli olacaktır.

Back
Yukarı