bi abim bana şunu dedi

baky123

Üye
bi vg ye giden abim bana şunu dedi ;

mesela biceps kası çalışıcaksın o zaman bileklerden bicepse kadar bez bağla kolların ince kalsın pazuların (bicepslerin) şişsin güzel bi görüntü çıkar ortaya

sizce bu doğrumudur ? ( bilenler yazsın lütfenn)

örnk = göğüs çalışırken belimize bez bağlamak göğüsleri çıkartmayı(büyütmeyi) sağlıyormuş

O nasıl bir düşünce tarzıdır :D Yok bileğini bağla felan... abine söyle buraya uğrasın.

Şu bilek bağlama konusunu tam hatırlamıyorum ama bir antreman tekniği var. Aynı böyle bağlama olayı vardı. Ve bunun araştırması yapılmıştı. Yalnız tam hatırlamıyorum ''kansız gelişim'' mi öyle bir şeydi galiba adı. Yani buna benzer bir çalışma metodu var.

Şu bilek bağlama konusunu tam hatırlamıyorum ama bir antreman tekniği var. Aynı böyle bağlama olayı vardı. Ve bunun araştırması yapılmıştı. Yalnız tam hatırlamıyorum ''kansız gelişim'' mi öyle bir şeydi galiba adı. Yani buna benzer bir çalışma metodu var.

evet varda o farklı bir durum hucre ıcı gh sevıyesı artıyor hatta bu gereksiz tekniği hidetada yamagishi uyguluyor :)

ama onun uygulanısı cok farklı bence burda hıc anlatmım genc arkadaslar uygular bu sefer damarsal sorunlar yasarlar

Bandaj metodunu ben sadece ağır kilolara girerken sakatlık olmasın diye squatta leg presste sarıyorum ve o kemer göğüs değil sırt çalışırken bele birşey olmasın diye takılır :)

Adres ver gelelim o abinin yanına

owww şaşırdım bende tam bez bağlayarak çalışmaya başlıcaktım iyiki sormuşum teşekkürler bilgileriniz için

Back
Yukarı