bişey sorcam...

Tamadır dostum orda doğru söylüyosun. Sadece "evde yapılan" diyince olayı yanlış anladım ben.
sende haklısın kişisel tercih olarak imkanların varsa evde spor yapılabilir gayette güzel sonuçlar elde edilebilir fakat evinde herşeyin full artı full de olsa ben evde degil spor salonunda yapılması taraftarıyım çünkü orda bu sporla ugraşan farklı insanlar görüyosun tanıyosun onlarında kişisel tecrübelerinden faydalanıyorsun bir hareketi yanlış yapıyosan dogru yapanı veya daha farklı çalışanı görüyosun birisini kıskanıp hırs yapıyosun veyada başarına gelişmene şahit olan insanlar oluyor nerden nereye geldigini gören insanlar buda özgüvenini yerine getiriyor bu artılarıda var

sende haklısın kişisel tercih olarak imkanların varsa evde spor yapılabilir gayette güzel sonuçlar elde edilebilir fakat evinde herşeyin full artı full de olsa ben evde degil spor salonunda yapılması taraftarıyım çünkü orda bu sporla ugraşan farklı insanlar görüyosun tanıyosun onlarında kişisel tecrübelerinden faydalanıyorsun bir hareketi yanlış yapıyosan dogru yapanı veya daha farklı çalışanı görüyosun birisini kıskanıp hırs yapıyosun veyada başarına gelişmene şahit olan insanlar oluyor nerden nereye geldigini gören insanlar buda özgüvenini yerine getiriyor bu artılarıda var
Aynen o açılardan güzel olabilir. Evde çalışmanın keyfi ayrı salonda çalışmanın keyfi ayrı. İkisininde artı ve eksi yönleri var bence.

Ooo ben bakmayali neler olmuş. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bilgileriniz ve tavsiyeleriniz önemli. Fakat yanlış anlasilmak istemem. Benim derdim şu : 2 _3 kilo daha vermek ve biraz da kaslarimi guclendirmek. Kilo verme yolum, koşu bandinda yuruyus ve interval kosu. Yani bir süre daha kardio yapmaya devam etmek ve ayni zamanda da ağırlık antremanlariyla kaslari güçlendirmek istiyorum. Proteini az aldığımı düşündüğüm için kaslarima zarar vermek istemiyorum. Tabi amacım kilo vermek olduğu için karbonhidrati mümkün olduğunca az alıyorum. Yani tercihim saf protein almak. Protein alırken ayni zamanda yağ orani yada karbonhidrat orani yüksek şeyler yemek istemiyorum.protein degeri fazla olan yiyeceklerden de biktığım icin tavsiye istedim. Anlaşılan kardio yapmam kaslarima tahmin ettiğim gibibir zarar vermiyor ve ekstra protein almami gerektirmiyor. Yazdiklarinizdan bunu anladim.

Hankendi amacınız 1-2 kilo vermekse ve kas şekillendirmek için ağırlık çalışacaksınız agır bir karsiyaka gerek yok düzgün bir diyet cok hafif kardiyo ve ağırlık çalışması ile fazla kilolorunuzdn pek ala kurtulabilir kaslarınızı güçlendirebilirsiniz ama bahsi geçen agır kardiyo artı olarak agırlık antrenmanı kaskarınızın haçmini azaltacaktır proteinni ister dogal yolla alın ister takviye alın bunun önüne geçemez

Back
Yukarı