ahmet ocak
Üye
T9 özür dilerim
ablam insan etten bıkar mı? ben et yerken bazen kendimi tutamayıp kendi kolumu da yemek istiyorum da, zor zaptediyorum kendimi...
bi kere ete et olarak bakmayacaksın. eti, üzerinde çalışma yaptığın bir tuval olarak düşün , kendini de ressam... yahut sen bir heykeltraşsın, et ise taş parçası... onun üzerinde sanat icra edeceksin. ete dokunuşun, onu kesişin, baharatlayışın,pişirmesi vs..... hepsi büyük dikkat ve özen isteyen konular... yerken öyle löp löp mideye indirmemek lazım... , dil, burun, göz, kulak 5 duyu organı ile 32 dişin tadına varması lazım.
nitekimi eti sadece et olarak görmemek lazım.
Supplement dediğin protein tozu sanki noxplode pak stack kullaniyo protein tozunu spor yapmayan biri bile gunluk almasi gereken proteini almak için kullanir.Param var alcam diyo israf diyosun param var diyo varsa verir yoksa tavuk yemeye devam ederHayır ben sizi anlıyorum imkanlar spor salonuna yetmiyorsa pek ala evde yada baska biyerde spor yapılabilceni söylüyorsunuz dogrudur buna burda karsı olan kimse yok bizim tartıştığımız nokta spora yeni baslayan ve üstelik antrenman gözetimi olmaksızın sadece dambılla antreman çıkartaran birinin suplement kullanıma ihtiyac duyup duymaması
Benim anlamadığım kısım niye israf maddi açıdanmı diyosunBende almasın demiyorum kişi isterse spor yapmaksızın steroid kullansın bizene ama bunu desteklemelimiyiz ben görüşümü söylüyorum hafif bi antrenman için ek besin israfdır gerisi ona kalmış
Maddi sıkıntısı olan biri tavuk yiyemiyorum toz alıcam diceğini hiç sanmıyorum protein fazlasina gelirsek zaten ihtitacimi karsiliyamiyorum diyo o yuzden aliyorum diyoHem maddi hemde ihtiyac fazlası proteinin vucuda alınması ve tekrardan vucuttan atılmaya çalışılması
@ahmet ocak olayı yanlış anlıyorsun. Ben supplement kullanmaaya özendirmeye çalışmıyorum. Sadece şunu diyorum amaç ne kas yıkımı mı ? Nedir kardeşim ? Eve bench sehpası vs alsam taksam ağırlığı bassam. Yada evde arka kol çalışsam bunun için dumbell alsam ne farkı var ? Lat machine mı yok ? Takarım barfiks demirimi takarım ağırlık yeleğimi ne farkı var anlamadım ? Olay kas yıkmaksa yıkarım ? Bence sen salon mantığını yanlış anlamışa benziyosun ?Kardeşim aktif spor yapan bir kadının protein ihtiyacı 1.5 gr bayan 60 kg imiş 60-70 kg protein alıyormuş zaten protein tozunu tavsiye etmek yerine 100 nohutu tavada hafif kavurup leblebi gibi yese açığını kapatacak hem kötü biçimi diyoruz protein tozu kullanma yerine doğal beslenme demekle kullanıp kullanmaması ona kalmış ben forumun amacına uygun olarak kişisel düşünceli paylaştım neyse saygılar herkeze başarılar
evine bench sehpası alırsın uzun kısa z bar alırsın veya istasyon her türlü agırlık alırsan orası evlikden çıkar kişisel spor salonu olur zaten kardeşim ben genel olarak evde çalışan kişilerin durumunu ve imkanları göz önüne alarak yorum yapıyorum kaldıki konuyu açan hanfendide ev ortamında sadece dambılla yapılan bi antremandan bahsediyo okudun mu bilmiyorum@ahmet ocak olayı yanlış anlıyorsun. Ben supplement kullanmaaya özendirmeye çalışmıyorum. Sadece şunu diyorum amaç ne kas yıkımı mı ? Nedir kardeşim ? Eve bench sehpası vs alsam taksam ağırlığı bassam. Yada evde arka kol çalışsam bunun için dumbell alsam ne farkı var ? Lat machine mı yok ? Takarım barfiks demirimi takarım ağırlık yeleğimi ne farkı var anlamadım ? Olay kas yıkmaksa yıkarım ? Bence sen salon mantığını yanlış anlamışa benziyosun ?
Tamadır dostum orda doğru söylüyosun. Sadece "evde yapılan" diyince olayı yanlış anladım ben.evine bench sehpası alırsın uzun kısa z bar alırsın veya istasyon her türlü agırlık alırsan orası evlikden çıkar kişisel spor salonu olur zaten kardeşim ben genel olarak evde çalışan kişilerin durumunu ve imkanları göz önüne alarak yorum yapıyorum kaldıki konuyu açan hanfendide ev ortamında sadece dambılla yapılan bi antremandan bahsediyo okudun mu bilmiyorum