bhdrbjk1903 4 yıllık Gelişim Resimler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam;

Sevgili bhdrbjk1903,

Bu konu ile, altta linkini vereceğim konuları siz açmışsınız. İlgili konuya bıraktığınız mesaj, bu mesaja istinaden paradoks oluşturmaktadır.

s.a herkese yaşım 29 , lise döneminden itibaren bu spora başladım ve devam etmekteyim , 3 aydır definisyon dönemindeyim. Görüşlere ve yorumlara ,tavsiyelerinize açığım . Herkese iyi günlerthums:

üniv. okurken 2 yıl boyunca evde dumble ile çalışma programını uyguladım 7 ay geçti bırakalı tekrar bugün itibariyle başladım . elimde barfix istasyonu ve 5-10 kg lık çifter dubmllar war yaş20 179 boy ve 83 kg yum göbeğim çıktı alkolden dolayıdır herhalde^^. zayıflmaya ve vg yönelik beslenme ve idman programım... Sizce Nasıl ?

İlgili Konu Link:
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/suplementsiz-beslenme-program-m-t66046.html?p=650192

Tüm forum serüvenim boyunca bu tip ikili diyaloglara girmekten kaçındım yalnız bu sefer bir istisna yapacağım. Eğer olduğunuzu iddia ettiğiniz kişi iseniz, her iki konu başlığına neden farklı yaş girdileri yaptınız.

Eğer resmini eklediğiniz kişi siz değilseniz, neden insanları kandırmak niyetiyle bu forum çatısı altında bulunuyorsunuz?

Saygılarımla,

Selam;

Sevgili bhdrbjk1903,

Bu konu ile, altta linkini vereceğim konuları siz açmışsınız. İlgili konuya bıraktığınız mesaj, bu mesaja istinaden paradoks oluşturmaktadır.

İlgili Konu Link:
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/suplementsiz-beslenme-program-m-t66046.html?p=650192

Tüm forum serüvenim boyunca bu tip ikili diyaloglara girmekten kaçındım yalnız bu sefer bir istisna yapacağım. Eğer olduğunuzu iddia ettiğiniz kişi iseniz, her iki konu başlığına neden farklı yaş girdileri yaptınız.

Eğer resmini eklediğiniz kişi siz değilseniz, neden insanları kandırmak niyetiyle bu forum çatısı altında bulunuyorsunuz?

Saygılarımla,
adam yemiyor içmiyor araştırıyor .d sanırım uyeliki baska biri kullanıyordu

Selam;

Sevgili bhdrbjk1903,

İlgili Konu Link:

Saygılarımla,

mmmm..... ilginç ...

b8bfa76e_george-eating-popcorn.gif

vay sahtekar o zaman kendı degılse kendını tadmın eden bır arkadas o zaman ama resımdekı kımse vucudu ıyı bence o arkadasa gıtsın bu mesajım o zaman :))

Murat gilin admından hoplayamadım
Murat gilin admından hoplayamadım
Döküldü liralarım toplayamadım
Döküldü liralarım toplayamadım
Haydeeee :D :D :D

Kolların gerçekten iyi fakat sırtın alt bölümü es geçilmiş gibi ve bana kalırsa göğüsler daha da hacim kazandırılabilirdi ama yine de başarılı bir vücut emeğinize sağlık.

Bir insan boyle birsey yapmak icin ne kadar issiz gucsuz ve "bos" olmali onu dusunuyorum.

Yani hayatin bir forum sitesinde baskasinin fotograflarini paylasip, yorum aldikca gulecek kadar bos oyle mi? Bu kadar amacsizsin?

Sahsen yerinde olmak istemezdim. Boyle silik bir karakterle yasamak zor olmali.

Bir insan boyle birsey yapmak icin ne kadar issiz gucsuz ve "bos" olmali onu dusunuyorum.

Yani hayatin bir forum sitesinde baskasinin fotograflarini paylasip, yorum aldikca gulecek kadar bos oyle mi? Bu kadar amacsizsin?

Sahsen yerinde olmak istemezdim. Boyle silik bir karakterle yasamak zor olmali.

Extravaganza böyle söyleyince google görsellerden araştırma yaptım buyrun ne çıktı. bu kullanıcıyı banlayın.

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=151168183&page=1

Adam yalnız sağlam yalancıymış :D Adidasta çalışıyom falan :) ölçülerden anlaşılmalıydı zaten :D

29 cm bilek mi olur lan :/ benim bile bileğim 32 he ince kısmı diosa bu seferde çok fazla gene

olmaz :D

bide eksiklerim var abslerim geri kaldı felan yazmış :)

Üye: bhdrbjk1903

Sebep: Başka kişilerin resimlerini kendi hesabı olarak paylaşmak

Süre:Süresiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı