bhdrbjk1903 4 yıllık Gelişim Resimler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler. Definisyon ve çalışma programım ile ilgili sorular geliyor bütün cevapları forumda mevcut uyguladığım extra birşey yok

Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler. Definisyon ve çalışma programım ile ilgili sorular geliyor bütün cevapları forumda mevcut uyguladığım extra birşey yok

Buda Before Resmim

Eklentiler

• JKZZxIVbQNYrbnoFHfPSDIAIeNOKbeymTfWr.jpg
    JKZZxIVbQNYrbnoFHfPSDIAIeNOKbeymTfWr.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 532
boy kilo ve diger vücut ölçülerinide eklersen güzel olur :D

Yağ oranım %11 , göğüs 111.8, kol 43.2, bel 73.7cm kalf 38.1, bilek 29.2 omuz 125.7 ,kalça 92.7

en son ölçülerim bunlardı yağ oranımı %7 e kadar düşürmek istiyorum ,yeni ölçüleride o zaman alıcam

Eklentiler

• VWsmjnvKpEjrRscCgOjDgbURlpvivHsyBwMUe.jpg
    VWsmjnvKpEjrRscCgOjDgbURlpvivHsyBwMUe.jpg
    301,6 KB · Görüntüleme: 505
Son düzenleme:
Sırttan bi poz daha..

Eklentiler

• iWKpriijcbxlcrKjCRqmWsCWQtzeOXVBWEjR.jpg
    iWKpriijcbxlcrKjCRqmWsCWQtzeOXVBWEjR.jpg
    264,5 KB · Görüntüleme: 497
  • fBsOUZQuLImCFoSiYnluhCacueEmBCXELEjae.jpg
    fBsOUZQuLImCFoSiYnluhCacueEmBCXELEjae.jpg
    300,9 KB · Görüntüleme: 521
  • ZRwqJMQEhEFtweQgvpDPnxGJVUFPnydFmhEFe.jpg
    ZRwqJMQEhEFtweQgvpDPnxGJVUFPnydFmhEFe.jpg
    290,5 KB · Görüntüleme: 501
Son düzenleme:
Yağ oranım %11 , göğüs 111.8, kol 43.2, bel 73.7cm kalf 38.1, bilek 29.2 omuz 125.7 ,kalça 92.7

en son ölçülerim bunlardı yağ oranımı %7 e kadar düşürmek istiyorum ,yeni ölçüleride o zaman alıcam

gerçekten çok kaliteli bi vücudunuz var özellikle belinizin o kadar ince olmasına sasırdım yag oranız daha az görünüyor kimbilir 7 ye inice nasıl olacak :D

mükemmel dostum ilk defa forumca yorum yapma isteği duydum bireni kollar omuzlar arka kol falan çok orantılı bacaklarda çok iyi acayip estetik bravo helal olsun

Yorumlar için tekrar tekrar teşekkür ederim, fotoların devamını getirmek istiyorum ^^

Eklentiler

• GdFRzvZhGVthaoABDAFzqIwkrZoKEbphdJZRp.jpg
    GdFRzvZhGVthaoABDAFzqIwkrZoKEbphdJZRp.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 449
  • CauCnUOZtIHMYFaHnWfNMpXyFAJWnzDmikNZ.jpg
    CauCnUOZtIHMYFaHnWfNMpXyFAJWnzDmikNZ.jpg
    378,2 KB · Görüntüleme: 432
denediğin idman sistemlerini - beslenmeni -supplement deneyimlerinide yazmalısın bi ara :)

Daha önceden dediğim gibi Forumda yazılanların dışında extra herhangi bir uyguladığım beslenme , takviye veya antrenman metodları yok.

uzun döneme bir program yazın, sıkı uygulayın , bir üst seviyenize takviyenize ,antrenmanınıza kendiniz karar verip ugulayın sonucunu alıcaksınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı