bhdrbjk1903
Yeni Üye
s.a herkese yaşım 29 , lise döneminden itibaren bu spora başladım ve devam etmekteyim , 3 aydır definisyon dönemindeyim. Görüşlere ve yorumlara ,tavsiyelerinize açığım . Herkese iyi günlerthums:
a.s ahiret yolcusu güzel gelişmişsinkalflar zayıf gibi geldi,önemsemiyo olabilirsin o kası. normal kolların aşağıda vücudunu serbest bıraktığın bi resmin olursa daha iyi yorumlar yapılabilir.bu resimlerde trapez ve karnın çok belli olmuyo ancak tricepslerini hayli geliştirmişsin,omuzların da öyle gözüküyo
Gelişim Güzel yalnız 0 yerine 9 yazmışşsın yaşdan bahsediyorum
Genel olarak guzel, define az yagli. Boyun sanirsam 172 civari kilonda 75-77 civari sanirsam?
Kollar gerçekten çok iyi![]()
yorum için teşekkürler.
s.a herkese yaşım 29 , lise döneminden itibaren bu spora başladım ve devam etmekteyim , 3 aydır definisyon dönemindeyim. Görüşlere ve yorumlara ,tavsiyelerinize açığım . Herkese iyi günlerthums:
yanlış değillise ve üniv. e de sürekli basketbol ve futbol takımlarında yer aldım kick boks u da kısa bi dönem takib ettim ,haliyle fizik ve kuvvet gereksinimi olarak aktif şekilde barfiks şınav ve mekik ile başladım bu spora, askerlik geldi geçti yaş 23 olmuştu 6 aylık kısa dönemden sonra başladım işte vg ye geçen süreçte sonuç bu oldu . ama eksikler elbette mevcutt..