Beynimden vurulmuşa döndüm

45_Burak

Üye
Benim bir dostum vardı bayadır bana hainlik yapıyor beni sinir ediyor. Benim bir hoşlandığım kız vardı buna önceden söylemiştim. Bu aralar kız bana mesaj atmıyor ben ona atıyorum ama o bana atmıyor ve bugün o arkadaşım bana o kızla konuşuyoruz dedi ya duyar duymaz uzaklaştım ordan ağlayacak gibi oldum beynimden vurulmuşa döndüm .s :S off biraz kıskanç biriyim ve şüphelendim şuan .sa32

Ya bu kadar saf olma lutfen ya .
Bu saatten sonra sakın onun yuzune bıle bakma gelıp bıseymı oldu gıbısınden sorarsa benım hain ********lerle isim olmaz de postala gitsin . Eger tum arkadasların boyleyse arkadassız kal kazık yemektense .

kızın gönlü ona kaymışsa yapacağın bişey yok, erkek arkadaşın nekadar hainlikte etse kızın gönlü sende olsa zaten ona bakmazdı bile,

bence ikisinide salla gitsin, ne bi şiddete başvur nede başkabişey,

kendine gerçek bir kız bul, hain arkadaşlarının bile yüzüne bakmayacak bi kız...

Sana hainlik yapan insana hala dostum diyorsun ?

hainlik yapan insandan dost olmaz eğer senin güvenini kazanmadıysa aklında en ufak bir şüphe varsa ilişkinizi kesmeseniz bile mesafe koymanızı öneririm senin o kızdan hoşlandığını bile bile onunla yakınlaşmaya çalışıyorsa olayı hiç uzatmadan başınızdan def etmenizi tavsiye ederim.

Bu şarkı tam seni anlatmış kardeşim.Dostlarını iyi seçmeye özen göster kaç yaşındasın bilmiyorum ama böyle birşey başına geldiği için daha küçük olduğunu düşündüm.Bundan sonra ki hayatında sana ders olmuştur herkezen güvenmemeyi öğrenmişsindir.Kızı da yol ver arkadaşına da..

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=MVgFjPgocRs[/YOUTUBE]

Arkadaşdan hiç bir hayır gelmeyeceğini öğrenmen için biraz tabiri caizse '' kazık '' yemen gerekiyor . Bahsi geçen konu üzerinde sagopa adli rap sanatçısının bir sözü aklıma geldi '' Düşman kelimesinin anlamını dost sıfatını taşıyanlardan öğrendim '' diye umarım açıklayıcı olmuşumdur .

Söylediklerinizi anlıyorum sağ olun. Bu bana şunu öğrettin sadece hata yaptım herkesi kendim sandım ama bu aptallığa bir daha düşemem düşmem.

aşk diye bir şeye inanmadığım gibi dostluğada inanmam dolayısıyla kafam rahat o konuda hayatıma sonradan giren insanlara için tam güveneyim yahu insan bu ne yapacağı belli mi olur neyse yaşayarak öğrenmiş oldun en azından şimdiden sonra birine çok güvenmezsin

Şiddet'i hiç sevmem ama sağlam bir dayağı hak etmiş.

aşk diye bir şeye inanmadığım gibi dostluğada inanmam dolayısıyla kafam rahat o konuda hayatıma sonradan giren insanlara için tam güveneyim yahu insan bu ne yapacağı belli mi olur neyse yaşayarak öğrenmiş oldun en azından şimdiden sonra birine çok güvenmezsin

Altını çizdiğim yerdeki konuda bende hem fikirim Rocky

Hala dostum diyorsun?

Dostlarını çok iyi seç bence.

sana hainlik yapmış ve hala dostum diye hitap edebiliyorsun.. ilginç. gerçi konuşuyoruz demiş illa aralarında birşey geçiyor diyemeyiz. duygularını bastıracağına hoşlandığın kıza açılmanı kesinlikle tavsiye ediyorum :D

Back
Yukarı