21 yaşına basmak üzereyim. 1.70 boyunda 55 kiloya sahip bir kardeşinizim. -Kol: 26.5 Bilek: 16 Bel: 74.5 Göğüs: 86- Ektomorf vücut yapısına sahibim. Çok zayıfım. Yıllardır bu böyle. Özgüvenim yerlerde. Yeri geliyor çocuk muamelesi gördüğüm bile oluyor. Kendi kendime "yıllardır kilo alamıyorsun şimdi mi alacaksın sen bitmişsin oğlum." diyorum. Gerçekten bıktım. Bu ektomorf vücut yapısı benim moralimi bozuyor. Ama artık bazı şeyler değişsin istiyorum. Bunun zor olacağının farkındayım ama ne olursa olsun sonuna kadar mücadele edeceğim.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Bir yol gösterenim yok. Kafamda birçok soru var. Bunlara ve geleceğe dair. Şimdi ben ne yapayım? Direk bir spor salonuna mı yazılayım? Yoksa 55'ten 65'e düzenli beslenmeyle çıktıktan sonra mı BodyBuilding'e başlayayım? Direk 55 kilodan salona yazılmak pek mantıklı gelmedi. Doğru mu düşünüyorum yoksa yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Ne yapacağımı bilmiyorum. Bir yol gösterenim yok. Kafamda birçok soru var. Bunlara ve geleceğe dair. Şimdi ben ne yapayım? Direk bir spor salonuna mı yazılayım? Yoksa 55'ten 65'e düzenli beslenmeyle çıktıktan sonra mı BodyBuilding'e başlayayım? Direk 55 kilodan salona yazılmak pek mantıklı gelmedi. Doğru mu düşünüyorum yoksa yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?