Best Model of Turkey'e katılmayı düşünüyorum [seneye]

dostum ben yakışıklıyım demedim zaten :) yaşım küçük daha bu yüz hatları daha'da belirginleşicek. Belki dediğiniz gibi 3-4 sene yaparım fitness yada body. 23-24 yaşımda katılırım bende ama daha 17-18 yaşında olduğum için çocuk gibi gösteriyorum bu bir gerçek :)

o zaman ne diye sabahtan beri benle tartışıyosun 3 4 yıl yap diyince hemen çıkışıyosun senin vücuttan önce o kafayı değiştirmen dinlemeyi bilmen gerekir bende ilk başlarda kafamın dikine giderdim forumda giderek bilgi birikimim arttıkça forumda geçirdiğim zamanda artıyor. bunlarla paralel olarak dinlemeyide öğreniyorsun zaten

anladım dostum 1 senede ne kadar sonuç alabilirim peki?

Doğrudur dostum fakat ben ortalamanın üstünde bir tipim olduğunu düşünüyorum.. Nerden bu kanıya vardım bilmiyorum ama öyle.. Tek sorun vücut ve saçlar. Ayrıca aklınızda oluşan şeyler için cevaplar burda ..

https://www.youtube.com/watch?v=wu-B5JO2SRg

yine anlamamışsın. ben sana bişey demiyorum ki orada. bir kanıya filan varmadım. anlatmak istediğim bu yarışmalarda önce tip gelir demek istedim orada. vucut illaki bir şekle sokulabilir demek istedim.

o zaman ne diye sabahtan beri benle tartışıyosun 3 4 yıl yap diyince hemen çıkışıyosun senin vücuttan önce o kafayı değiştirmen dinlemeyi bilmen gerekir bende ilk başlarda kafamın dikine giderdim forumda giderek bilgi birikimim arttıkça forumda geçirdiğim zamanda artıyor. bunlarla paralel olarak dinlemeyide öğreniyorsun zaten

ilk başlarda sende öylemişsin demekki bende öyleyim. İleride herşey değişir demekki.

ilk başlarda sende öylemişsin demekki bende öyleyim. İleride herşey değişir demekki.

tamam değiştim ama istediğin yer için yeterli değil çok çok zaman var 1 yıl da değil 3 4 yılda 10 yıl çalışacaksın istesende ronnie coleman, jay cutler gibi olamazsın hatta ilaç kullanmazsan greg plitt gibi bile olamazsın bi süre sonra gelişimin durcak o zamana kadar düzgünce sporunu yap 10 yıl sonrada yaptığını korumaya bak yeterlidir o zaman o yarışmaya katılırsın 4. yılda katılırsın ama pek bişey bekleme

her şey sabır ve zamandan geçer sabretmeyi bilmeilisin

iyi forumlar

01.45 sn deki eleman girdiyse , bizm köşedeki kıraathaneden 10 gençten 8 i bu yarısmaya girer :) tabi 185 üstü olanlar sanırım senınde en önemli dezavantajn şuan için.

Ancak vucut ıcın arkadasların soyledıklerı herseye katılıyorum , nihayetnde vg forumu elestırıler dahada ağır olacak , yani istedigin vucut tipi zaten bu forumda alay konusu (cok fazla olmasın sıx pack gogus kıvamı)
Şu aşamada hedeflerın dogrultusunda başarılar dilerım , umarım hayallerın gerçeklesir en azndan bi yarısma katılma heyecanı yasaman ümidi ile.

Ayrıca özverıne hayran kaldım real ortamdada hedefınızn arkasnda durmanız umıdı ıle , geçen bi arkadasta baslık acmıstı aynı hedef dogrultusunda,şu ozverıden 10/2 verınde bana ünlü olım harcanıyorum yemnle :)

• Like
Reactions: Azi

01.45 sn deki eleman girdiyse , bizm köşedeki kıraathaneden 10 gençten 8 i bu yarısmaya girer :) tabi 185 üstü olanlar sanırım senınde en önemli dezavantajn şuan için.

Ancak vucut ıcın arkadasların soyledıklerı herseye katılıyorum , nihayetnde vg forumu elestırıler dahada ağır olacak , yani istedigin vucut tipi zaten bu forumda alay konusu (cok fazla olmasın sıx pack gogus kıvamı)
Şu aşamada hedeflerın dogrultusunda başarılar dilerım , umarım hayallerın gerçeklesir en azndan bi yarısma katılma heyecanı yasaman ümidi ile.

Ayrıca özverıne hayran kaldım real ortamdada hedefınızn arkasnda durmanız umıdı ıle , geçen bi arkadasta baslık acmıstı aynı hedef dogrultusunda,şu ozverıden 10/2 verınde bana ünlü olım harcanıyorum yemnle :)

arkadaşın açtığı başlığın linkini bulabilirmisiniz acaba?

Back
Yukarı