tipe bişey demiyorum ama bu vücudun fitness model olabilmesi için 2-3 yıl disiplinli adam gibi çalışman lazım
anladım dostum 1 senede ne kadar sonuç alabilirim peki?
şimdi o yarışmada yakışıklılıkta kesinlikle önemlidir. ama vücut yapısıda bir o kadar önemli. genelde yarışmada beklenen iyi bir tipin olmalı , yakışıklı olmalısın zaten bu sıfatlar varsa bir kaç senede vücut yapılıp girilebilir. yani vücudu antrenmanla geliştirip duzeltebilirsin.
hakaret olarak algılama sakın. lafım sana değil. ama tipi antrenmanla geliştiremezsin. böyle bir durum var. önce tip sonra vücut geliyor...
Doğrudur dostum fakat ben ortalamanın üstünde bir tipim olduğunu düşünüyorum.. Nerden bu kanıya vardım bilmiyorum ama öyle.. Tek sorun vücut ve saçlar. Ayrıca aklınızda oluşan şeyler için cevaplar burda ..
https://www.youtube.com/watch?v=wu-B5JO2SRg
evet dogru soyluyorsun ama ilk once oraya cikan modellere bakip bide kazanan modelleri izlemek lazim bu tip yarismalar gercekten ozguven gerektirir.
Özgüvenim var dostum zaten ben bu yarışmaya ilk 10'a kalmak için katılacağım ha 1. olurum diye birşey yok öyle bi amacımda yok zaten sadece çıkıp şansımı denemek istiyorum.