BODYBULDER
Üye
ilk başta bir spor salonuna yazılman lazım
ilk başta bir spor salonuna yazılman lazım
kusura bakma ama ben senin yerinde olsam hic katilmazdim ama denemekte fayda var.
1 yılda katılma hayalleri kurma madem görünüş istiyorsun 3 yıl gibi bir süre vücut geliştirme yapacaksın kilo nedeniyle yanaklarında tombul duruyor mbiliyorum aynı sorun bendede vardı kilo verince kafam küçüldü sandım ama anaklar ve elmacık kemikleri belirgin olunca anladım zayıfladığımısen 3 yıl adam gibi bi programla ilk 3 4 ay kilo vermeye sonrada hacim almaya başla son yılda sıkılaştırmayla güzel bir vücudun olur ama hayallerini süslemesin arkadaşlarnın dediği gibi olursa olur olmazsa olmaz
iyi forumlar
nerden böyle kanıya vardın paylaşmak istermisin ? Bu adam Kenan imirzalıoğlu zamanında 2.olmuştu best model of'da sence bu yakışık lı mı?
![]()
Amacım öyle mr.olimpya değil. 3 Yılda çok şişerim ben. O tür şeyler bana görünüş olarak kötü geliyor.. Güzel bi sixpack yapsam göğüs yapsam.Tamam.
Aman sen 3 yıl felan yapma.Harbi çok şişiyor.Ben 3 -3.5 yıl gittim ronnie colemandan büyük oldum.Acayip şiştim. 70 cm kol olmuştu .
Edit:Hasan'ın vücudu görmedin sanırım.Best of model de genelde vücut yapısına bakıyolar.
yav he he .3 yılda çok mu şişersin
![]()
ne diyim geleceğin ronnie coleman ı olacak bi genetik var o zaman sende
![]()
3 yılda çok şişermiş hahahhaa
istediğin fit vücut için 3 yıl az bile tahmin edebiliyorum fitnesscı vücudu istiyorsun her genç gibi (bende gencim ama amaçlar farklı neyse
![]()
) 5 yılını vermezsen o vücuda ulaşamazsın biirr adamlar yıllarını onlarca yıllarını veriyorlar bu spora kullandığı ilaçların haddi hesabı yok anca öyle kas kütlesine sahip oluyorlar bu ikii sen bu kafayı değiştirmezsen ne o göbekden nede o göğüslerden yağ kaybedebilirsin buda üçç
iyi forumlar![]()
![]()
hala gülüyorum 3 yılda şişerim diyor ya
![]()
yav he he .
Bir yıl gerçekten az bir süre ama ne kadar erken başlarsan okadar iyi
Olmassa bile diğer seneye yarışmaya girersin.![]()
Onur fotoğraf paylaştığın iyi oldu,özgüvenim yerine geldi...
nerden böyle kanıya vardın paylaşmak istermisin ? Bu adam Kenan imirzalıoğlu zamanında 2.olmuştu best model of'da sence bu yakışık lı mı?
![]()
Onur fotoğraf paylaştığın iyi oldu,özgüvenim yerine geldi...
ben seni kimseyle kiyaslamadim sadece bir juri gozuyle yorum yaptim.
Tamam dostum yarışmada vücuda ve yürüyüşe bakmıyorlar mı?
Adamlar bişey dememiş ki,konu dışı hareket etsin veya ayıp olsun eleştirmişlerArkadaşlar adam fotoğraflarını paylaşıp size görüşünü bildirmiş amacıda dalga geçmek falan değil soru sormak dertleşmek yanıt aramak vs. sizin yaptığınız çok yanlış adamın bir amacı var bir isteğii var olmazsa olmaz olursa olur ama saygı göstermeniz lazım konu dışı hareket etmeyi bırakıp sonuça yoğunlaşın ayıptır ya