sanırım çok yakışıklısın1 senede baya birşeyler yapman baya bir şeylere dikkat etmen gerek
çok şey hepsini yazamamözetle. sorunlarını iyi belirle(kilo verme kilo alma vs ) beslenmeni ve antrenmanlarını gözden geçir. forumda araştırma yaparak gerekli yazıları oku.bir sorunun olursa araştır konu açılmadıysa veya bilgiyi tam olarak elde edemediysen gerekli bölümde konu aç forum yardımcı olacaktır
Arkadaşlar şuan elimde sadece cep telefonuyla çekilmiş resimler var. Yani güzel değilİleride pro. bir makineyle çekersem atabilirim.
dostum ne farkeder hesap makinesiyle çekilen fotoları bile yorumluyoruz biz burada :badgrin:
Ben de katılmayı düşünüyorum ama başvuru formundaki slip mayolu fotoğraf zorunluluğu beni düşündürüyor![]()
Lütfen bu konuda fikri olmayanlar arkadaşı yanlış yönlendirmesinler. Resim at bakalım yakışıklımısın tarzı yorumlar oldukça yanlış survivor hasan kenan imirzalıoğlunun ardından best modelda ikinci oldu sizce çok mu yakışıklı? Eski bir yarışmacı olarak başvuru yapıcak arkadaşa tek tavsiyem yarışma göründüğü kadar temiz değil! Hiçbir zaman hayallerini süslemesin sadece kafanın bir köşesinde bulunsun aksi halde büyük hayal kırıklığı yaşayabilirsin bol şans.
Lütfen bu konuda fikri olmayanlar arkadaşı yanlış yönlendirmesinler. Resim at bakalım yakışıklımısın tarzı yorumlar oldukça yanlış survivor hasan kenan imirzalıoğlunun ardından best modelda ikinci oldu sizce çok mu yakışıklı? Eski bir yarışmacı olarak başvuru yapıcak arkadaşa tek tavsiyem yarışma göründüğü kadar temiz değil! Hiçbir zaman hayallerini süslemesin sadece kafanın bir köşesinde bulunsun aksi halde büyük hayal kırıklığı yaşayabilirsin bol şans.