Herkese selamlar ve iyi çalışmalar.
Boy:174
Kilo:71
Yağ oranım:%13
Spora yeni başladım fit bir görüntüm var (karın kısmında hafif bir yağlanma olsada) Amacım ilk olarak hacim kazanmak.
Beslenmem şu şekildedir.
Sabah
3 Yumurtalı zeytinyağlı omlet
1 Domates
2 Kepekli Ekmek 1 tanesine fıstık ezmesi sürüyorum
Ara öğün
Bir avuç fındık ceviz badem
Öğlen
200-250 Gram tavuk göğüsü
Pilav çeşitleri 1 yada 2 kase (Bulgur,pirinç)
Çorba ( Mercimek,tarhana)
Birde yan yemek iş yerinde ne çıkacağı belli olmuyor genelde et yada bakliyat
Ara öğün
Tonbalıklı sandaviç 1 kepekli ekmek
Akşam
Genelde öğlenin aynısı bir tek değişen ne çıkacağı belli olmayan yan yemek
Haftada 5 gün antreman yapıyorum Pazartesi Çarşamba Cuma Ağırlık Salı Perşembe 30 Dk koşu ve karın antremanı.
Arkadaşlar sizce beslenmem yeterli mi ya da fazla mı ? Öncelikle belirttiğim gibi fit bir görüntüm var göğüs kısımlarım kaslı bile sayılabilir kollarım hacimsiz.
Sizce ilk olarak hacime yönelmem mantıklı mı ? Yoksa ihtiyacım olan kalori miktara kadar beslenip antreman yapmam mı daha mantıklı (karb kısıp proteini arttırıp ) ve son olarak kardio antremanlarını fazla mı ?
Görüşlerinizi önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Boy:174
Kilo:71
Yağ oranım:%13
Spora yeni başladım fit bir görüntüm var (karın kısmında hafif bir yağlanma olsada) Amacım ilk olarak hacim kazanmak.
Beslenmem şu şekildedir.
Sabah
3 Yumurtalı zeytinyağlı omlet
1 Domates
2 Kepekli Ekmek 1 tanesine fıstık ezmesi sürüyorum
Ara öğün
Bir avuç fındık ceviz badem
Öğlen
200-250 Gram tavuk göğüsü
Pilav çeşitleri 1 yada 2 kase (Bulgur,pirinç)
Çorba ( Mercimek,tarhana)
Birde yan yemek iş yerinde ne çıkacağı belli olmuyor genelde et yada bakliyat
Ara öğün
Tonbalıklı sandaviç 1 kepekli ekmek
Akşam
Genelde öğlenin aynısı bir tek değişen ne çıkacağı belli olmayan yan yemek
Haftada 5 gün antreman yapıyorum Pazartesi Çarşamba Cuma Ağırlık Salı Perşembe 30 Dk koşu ve karın antremanı.
Arkadaşlar sizce beslenmem yeterli mi ya da fazla mı ? Öncelikle belirttiğim gibi fit bir görüntüm var göğüs kısımlarım kaslı bile sayılabilir kollarım hacimsiz.
Sizce ilk olarak hacime yönelmem mantıklı mı ? Yoksa ihtiyacım olan kalori miktara kadar beslenip antreman yapmam mı daha mantıklı (karb kısıp proteini arttırıp ) ve son olarak kardio antremanlarını fazla mı ?
Görüşlerinizi önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.