Beslenmem İyi mi? - Lor Peyniri İle İmtihan

Beslenmem İyi mi?

• İYİ

Votes: 0 0,0%
  • KÖTÜ

Votes: 4 100,0%

• Total voters
    4
Merhabalar,
Ben 97 Kilo 1.80-1.85 Boyunda 18 Yaşında bir gencim Karantina günleri dolayısıyla çok kilo aldım ve low carb yeme düzeni uygulamaya başladım.

iki gündür beslenmem şu şekilde

Sabah: 125 Gram lor peyniri - Yarım Domates - Yarım Salatalık
Öğlen: 125 Gram Lor Peyniri - 1 Havuç - Yarım Domates
Akşam: 250 Gr Et - Karışık Yeşil Salata

94 Gram Protein - 23 Gram Karbonhidrat - 14 Gram Yağ --- 601 KALORİ
İle Günü Kapatıyorum.

Ama Gerçekten Lor Peyniri Çok Yavan geliyor, Düşük Karbon Hidratlı Yüksek Proteinli Önerebileceğiniz Besinler / Yemekler var mıdır?

Ve Beslenmemi Nasıl Buluyorsunuz?

low carb diyeti'ni yanlış anlamışsın. Senin yaptığın resmen aç kalmak. Hiçbişey yok menünde.

Proteini arttır, sabah yumurtanı ye , en az 1 tane sarısını ye. Günlük yağ alımını arttır, zeytin yağı olur balık yağ olur. Sebze yemelisin hemde hergün, ıspanak , pırasa ,bamya ne olursa. Öyle yarım domatesle olmaz. Baklagiller , patates, havuç bunlardan uzak dur, sebzeni ye, günlük 300 gr tavuğunu yersen bu low carb diyeti olur.
Senin yaptığın aç kalma diyeti olmuş, vitamın yok minarel yok, bağışıklığını düşürürsün heleki böyle zamanda bağışıklık lazım iken.

Dostum muhtemelen bunu 1 hafta uygularsın sonra dayanamazsın.Dayanabilsen bile yaptığın çok sağlıksız kilo verdiğin zaman yüzün gözün çöker çok fazla kas kaybedersin.Sana önerim 2000 kalorilik low carb bir diyet ve haftada 6 gün hiit evde yapılabilecek türden sen de böyle yapabilirsin ayda yaklaşık 4-5 kilo verirsin.

Back
Yukarı