adre.nalin
Üye
Arkadaşlar 133 kiloyum 9 gündür spora gidiyorum ve diyet programını uyguluyorum. Diyetisyene de gittim ancak kendi programımı uyguluyorum çünkü benim normalde aldığımdan daha fazla karbonhidrat ve yağ var programda.
koşu bandı: 25'
Cross trainer: 20'
Bisiklet: 20'
Twist: 10'
leg raises: 3/20
Crunch: 3/20
Abcrunch: 3/20
Chest press:3/20
Butterfly: 3/20
Leg extension: 3/15
Sırta çekiş: 3/15
Barbell curl: 3/15
Pressdown: 3/15
Akşamları da 1-1buçuk saat basket
Twist hareketi belimi incittiği için yapmıyorum arada.Sizce twist yararlı mıdır çünkü forumda gereksiz gibi şeyler söylenmişti ?
Sabah:
yulaf ezmesi yağsız süt ile içine 1 muz veya k-special mısır gevreği(şeker oranı yüksek olduğu için nadir tercih ediyorum) + 1 yumurta + domates ve salatalık
Ara öğün
Öğle: haşlama,ızgara veya tavada tavuk yanına salata ve yoğurt(cacıkta olabiliyor)
Ara öğün
Akşam: haşlama,ızgara veya tavada tavuk ya da sebze yemeği yanına salata ve yoğurt
Ara öğün
Ara öğünüm şöyle: meyve,kuru meyve,yoğurt,meyveli yoğurtiçorba,salata,eti form,nesfit bunlardan makul miktarda.
ve yaklaşık 5 litre de su içiyorum. Yeşil çay ve l-carnitine kullanımına da başlayacağım.
koşu bandı: 25'
Cross trainer: 20'
Bisiklet: 20'
Twist: 10'
leg raises: 3/20
Crunch: 3/20
Abcrunch: 3/20
Chest press:3/20
Butterfly: 3/20
Leg extension: 3/15
Sırta çekiş: 3/15
Barbell curl: 3/15
Pressdown: 3/15
Akşamları da 1-1buçuk saat basket
Twist hareketi belimi incittiği için yapmıyorum arada.Sizce twist yararlı mıdır çünkü forumda gereksiz gibi şeyler söylenmişti ?
Sabah:
yulaf ezmesi yağsız süt ile içine 1 muz veya k-special mısır gevreği(şeker oranı yüksek olduğu için nadir tercih ediyorum) + 1 yumurta + domates ve salatalık
Ara öğün
Öğle: haşlama,ızgara veya tavada tavuk yanına salata ve yoğurt(cacıkta olabiliyor)
Ara öğün
Akşam: haşlama,ızgara veya tavada tavuk ya da sebze yemeği yanına salata ve yoğurt
Ara öğün
Ara öğünüm şöyle: meyve,kuru meyve,yoğurt,meyveli yoğurtiçorba,salata,eti form,nesfit bunlardan makul miktarda.
ve yaklaşık 5 litre de su içiyorum. Yeşil çay ve l-carnitine kullanımına da başlayacağım.