Öncelikle böyle bir forum olduğu için şanslıyız sanırım. 3 günlük bir bekleyişin ardından sizlere bu konuyu danışabileceğim için Mutluyum.
Neyse fazla uzatmadan konuya girsem iyi olur. 19 yaşındayım 1.78 boy ve 96 kiloyum.bundan 6 ay öncesinden Bir vücut geliştirme salonunda kaydolmuştum o sıralar 94 kilo iken 6 haftalık düzenli bir çalışma programı sonrasında 82 kiloya kadar düşmüştüm. ama bazı sorunlar nedeniyle bırakmak zorunda kaldım.Bıraktıktan kısa bir süre sonra tekrar kilo almaya başladım. ve şimdi ise yaklaşık 3 haftadır düzenli olarak tekrar başladım ve umarım bırakmam artık
tekrar başladığım günden bu yana kilom aynı. çalıştığım program ise herkesin çalıştığı 8. hafta sonrası 2. program bu konuyla ilgili bi problemım yok. ama yağ yakma açısından Koşu bandına çıkmalımıyım ? ekstra olarak ne yapmam gerek ? tek başıma yaşadıgım ıcın düzenli bir uyku ve beslenme programım yok. genelde dışarda yerim kafama göre uyur gec saatlerde uyanırım. bunları aşmam için ne yapmam gerek ? spor yapacakken nasıl bir beslenme programıyla yağ yakımını hıslandırabilirm ?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:39 ----------
//Güncel...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:39 ----------
//Güncel...