Beslenme sıkıntılarım var maddiyat

Beylr beslenme sıkıntım var 10 15 kilo fazlam var şimdi ben biraz para biriktirdim burner cla karnitin alıcam ama beslenme kötü antremanım çok yoğun ve sıkı bitişinde kardiyo yapacagım. 2 ayım var 2 ayda zayıflarmıyım ? Bide beslenmem kötü yani maddiyat yumurta süt felan yiyorum kahvaltım iyi ama diğer oğünlerde et felan yiyemiyorum bu sıkıntı çıkarırmı ?
 
Burner için harcayacağın parayı beslenen harca derim. Sonuçta beslemeni düzeltmediğin sürece o yağlar geri gelecek

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Beylr beslenme sıkıntım var 10 15 kilo fazlam var şimdi ben biraz para biriktirdim burner cla karnitin alıcam ama beslenme kötü antremanım çok yoğun ve sıkı bitişinde kardiyo yapacagım. 2 ayım var 2 ayda zayıflarmıyım ? Bide beslenmem kötü yani maddiyat yumurta süt felan yiyorum kahvaltım iyi ama diğer oğünlerde et felan yiyemiyorum bu sıkıntı çıkarırmı ?
Ne zaman beslenme düzene girer, yağ en minimum sınıra indirilirse o halde daha kolay ve hızlı zayıflarsın. Cla ve burner a para harcayacağına beslenmeye harca derim...
 
Dostum burner kartinitin cla felan multivitamin 299 tl ondan almayı düşünüyorum ama 299 lira ile beslensem daha mantıksız gibi yani beslenme düzensiz derken kastım o degil yani ekmak makarna demek değil bunları yemiyorum bna yağ yakıcı bişeyler lazım ondan yoksa ekmek şeker un yemiyorum yumurta ile besleniyoruym sebze baklagiller le besleniyorum zaten. 2 ay ım var o sürede yağları yakmam gerek.
 
Hadi et alamıyorsunuz. Günlük 400 Gr tavuk yesen( 200 öğle, 200 akşam)12 kilo eder buda yaklaşık 200 lira kalan 100 lira ile de tavuğun yanına aylık sebzeni, salatanı ayarlarsın e zaten sporunu yapıyorsun. O destek ürünlerine vereceğin parayla sağlıklı beslenmiş ve kaslarını duyurmuş olursun.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Dostum zaten param yok 300 tl diyorum ama biyeden çıkar bu para zaten yok bunu bil bi kere :) Tabi kide doğaldan karşılamak daha mantıklı ama bu para bana aylık gelmiyor işte :( Ben yağ yakıcı şyler arıyorum beslenmem zaten kötü değil ekmek şeker un vs yok ekmek yok denecek kadar kahvaltıda yanında süt haşlama akşam sebze vs böyle yiyorum zaten demek istedğim beslenmem fena değil tabi tavuk yemek isterim ama diyelimki dediklerini 1 ay yaptım diğer ay ? bu beslenme ile yağ yakıcılarla felan zayıflıcağımı düşünüyorum yalnız ağırlık ta çalışıyorum ağırlıklı olarak sadece kardiyo yok yani meela sabah 7 de kalkıp bisiklet yürüyorum koşuyorum vs anlatabildimmi kardeşim. Yoksa doğal beslenmek en iyisi zaten bir tek tavuk göğsü yesem yeter işe başlamayı düşünüyorum düzene girer inşallah.
 
fiyat performans ve sağlık açısından bakarsak yağ yakıcı supplementlere harcanacak para ile daha düzgün dengeli bir beslenme düzeni kurulsa,alınacak sonuçlar daha iyi olur.kendinizi şartlamayın l-carnitine vs diye.
 
6 ay oldu hiç öyle şeyler kullanmadım ama hala aynıyım ondan dedim bi denesem diye yoksa bence ilaç eflan kullanmak taraftarı degilim. hiç bişey kulanmadım zaten
 
Back
Yukarı