Beslenme programım

Beslenmesi iyi değil zaten ona değinmeye gerek görmedim. Pirinç ve ekmeği aylardır tüketmedim, kompleks karbonhidrat tüketirim. İnsülin ayarını bozacak basit karbonhidrat değil.

Beslenmesi iyi değil zaten ona değinmeye gerek görmedim. Pirinç ve ekmeği aylardır tüketmedim, kompleks karbonhidrat tüketirim. İnsülin ayarını bozacak basit karbonhidrat değil.
O zaman pirinc ve kepek ekmek tuketen salata yiyen ton balığı yiyen tavuk gogusu yiyen yumurta yiyen herkes kotu besleniyor allah askina profesyonel yarismaci degilim asil branşım badide degil 10senelik boksorum amacımı vücudumu antrenman aliskaligimi bilmeden neye gore beslenmeme kotu dedin?

Ya hu bana göre bir şey belirttim. Sen nasıl besleniyorsan besle, paylaşmışsın beğenmediğim noktaları söyledim. Salata kötüdür demedim. Eleştiri kabul edemeyeceksen konu açma.
Tavuk ve Jinekomasti arasındaki ilişkiyi araştır
Pirinç ve insülin arasındaki ilişkiyi araştır
Ton balığı ve civa birikmesi arasındaki ilişkiyi araştır

Beslenmen kötü demedim iyi değil dedim. İyi olmayan şey orta noktada da olabilir..

Vücudunu nasıl beslersen profili de o doğrultuda olur bu kadar net. Gerisi sana kalmış. İstediğini ye.

Selametle.

Anıl kardeşim, gerçekten o beslenme içerisinden 1 dilim ekmeğe mi takıldın ? :) yanlış anlama ama gerçekten yazmış olmak için yazıyormuşsun gibi geldi

Anıl kardeşim, gerçekten o beslenme içerisinden 1 dilim ekmeğe mi takıldın ? :) yanlış anlama ama gerçekten yazmış olmak için yazıyormuşsun gibi geldi

Pirinç, ekmek, fazla tavuk tüketimi benim için öcü gibi.. :) Karatay gibiyim bu konularda.. Arkadaş paylaşmış ben de ters düştüğünü ifade etmek için yazdım. Bana göre bu iş disiplin işi. İstersen müsabık istersen öğrenci ol. Beni bu bahaneler ilgilendirmiyor, her şeyin mükemmele yakın olmasını arzuladığım için bu denli kafama takarım.
Arkadaş yukarıda hobi olarak yapıyorum demiş. İyi güzel, bana da saygı duymak düşer. Benim niyetimi okumak, çıkarımda bulunmak yerine bu konuda ne kadar hassas olduğumu anlarsan öyle bir amacımın olmadığını görebilirsin..

Esenlikler.

Elimden geldiğince hindi göğüsü tüketmeye çalışıyorum, tavuk ve jinekomasti konusundan dolayı hindiye hormon takviyesi vs yapilamadigini okumustum haftada 1 2 gun kirmizi et tuketiyorum öğrenciyim ve gunde 60 100tl arasi dana bonfile vs alamam. Bu konuda netiz :) karbonhidrat konusuna gelince karb kaynagi olarak genelde bulgur pirinc ve kepekli makarna tuketiyorum yulafda tuketiyorum ama fazla yiyemiyorum kahvaltida okula gitmeden yapıyordum onun icin haslanmis yumurta yemesi daha zor az miktar zeytinyagi veya hakiki tereyag ile omlet yapiyorum, tat vermesi icin beyaz peynir vs kullaniyorum ogle yemegi mecbur aksama kadar yiyemiyorum okulda bozuluyor vs. Aksama kadar tok tutması için kahvaltida kepek ekmek kullaniyorum sabahlari hatta normal zamanda bile yulaf tuketemiyorum bana iyi gelmiyor. Ton baligina gelirsek haftada 1 2 defa 1kutu ton baligi yemekle demir eksikligine yol açacağını zannetmiyorum sonucta hobi olarak yaptigim bir brans yks sinavina hazirlaniyorum ve boksa 5 6 aylik bir ara verdim bu sirada kafam dağılsın spor yapiyim diye fitness yapiyorum. Daha onceden 1 2 sene fitness temelim var eski konulara bakarsan belki gorursun homegym felan kurmustum. Yani açıkçası boyle elestirilere açığım her konuya fikir alirim egoist bir insan degilim fakat yorumların asagilayici seker yemeyi cok seviyorsun zaten beslenmesi iyi degil vsvs. Neyse saglicakla kalin :)

ton balığı ve tavuk yerine somon ve et tüketmek herkes ister ama biraz maddi açıdanda düşünürsen öğrencilerin yüzde 90 ı bunları alamaz

Back
Yukarı