O zaman pirinc ve kepek ekmek tuketen salata yiyen ton balığı yiyen tavuk gogusu yiyen yumurta yiyen herkes kotu besleniyor allah askina profesyonel yarismaci degilim asil branşım badide degil 10senelik boksorum amacımı vücudumu antrenman aliskaligimi bilmeden neye gore beslenmeme kotu dedin?Beslenmesi iyi değil zaten ona değinmeye gerek görmedim. Pirinç ve ekmeği aylardır tüketmedim, kompleks karbonhidrat tüketirim. İnsülin ayarını bozacak basit karbonhidrat değil.
Anıl kardeşim, gerçekten o beslenme içerisinden 1 dilim ekmeğe mi takıldın ?yanlış anlama ama gerçekten yazmış olmak için yazıyormuşsun gibi geldi
Başka bir ülke de yasasaydik belki ama ben de ogrenciyim dedigin gibiton balığı ve tavuk yerine somon ve et tüketmek herkes ister ama biraz maddi açıdanda düşünürsen öğrencilerin yüzde 90 ı bunları alamaz
somon 40 yağsız et 60 lira. bunları alamamak için öğrenci olmaya gerek yokton balığı ve tavuk yerine somon ve et tüketmek herkes ister ama biraz maddi açıdanda düşünürsen öğrencilerin yüzde 90 ı bunları alamaz