Öncelikle merhaba ben yeni katıldım foruma ismim cem, vücut geliştirmeye yeni başladım 1 ay oldu daha, beslenme programımı yazayım tecrübeli abi ve ablalarım iyi kötü yanlarını yazabilirmi yorumlarınız benim için çok önemli.
Sabah Kahvaltısı (7:45) : 4 Yumurta (1 tanesinin sarısı), Büyük bardak taze sıkılmış portakal suyu, Tam Buğday Ekmeğinin üstüne fıstık ezmesi, Kibrit kutusundan büyük kaşar peyniri
Ara Öğün (10:30): fıstık ezmeli sandviç
Öğle Yemeği (12:45): Yarım Ekmek Tavuk Döner
Ara Öğün (4:00) : Konserve ton balığı
Akşam Yemeği (7:00) (Antrenman Sonrası): Whey Protein Tozu, Pilav veya Makarna yanına bi miktar Tavuk Göğsü, Bi kase yoğurt
Ara Öğün (9:30) (Yatmadan önce): Lor veya Fıstık
Bu arada 1.73 Boyunda 59 Kilo ve 18 yaşındayım amacım kilo almak, konuyu dikkate aldığınız için yorum yaptığınız için şimdiden çok teşekkürler
Sabah Kahvaltısı (7:45) : 4 Yumurta (1 tanesinin sarısı), Büyük bardak taze sıkılmış portakal suyu, Tam Buğday Ekmeğinin üstüne fıstık ezmesi, Kibrit kutusundan büyük kaşar peyniri
Ara Öğün (10:30): fıstık ezmeli sandviç
Öğle Yemeği (12:45): Yarım Ekmek Tavuk Döner
Ara Öğün (4:00) : Konserve ton balığı
Akşam Yemeği (7:00) (Antrenman Sonrası): Whey Protein Tozu, Pilav veya Makarna yanına bi miktar Tavuk Göğsü, Bi kase yoğurt
Ara Öğün (9:30) (Yatmadan önce): Lor veya Fıstık
Bu arada 1.73 Boyunda 59 Kilo ve 18 yaşındayım amacım kilo almak, konuyu dikkate aldığınız için yorum yaptığınız için şimdiden çok teşekkürler