deejayhuLe
Üye
Kolay gelsin 186 boy 82 kilo yaş 31 sadece göbeğim var ve bu göbeği eritmek ayrıca fit görünmek için Vg ye başladım bu akşam ikinci günüm onun için daha kenimdime uygun bir beslenme programı uygulayamadım kendime sadece sabahları kahvaltımı düzene sokabildim öğlen yemek yemiyorum iş yerinde bunun için bana tavsiyeniz ne olabilir,
Beslenme programı ;
Sabah 07:30 kalkış hemen 1 bardak su +
-1 bardak çay (çaykaşığı ucunda şeker)
-3 dilim kepek ekmeği yada tam buğday ekmeği
-2 tam yumurta
-1 tane domates küçük boy 5-6 adet
-bir tutam maydanoz ve bir tutam dereotu
-yaklaşık bir yemek kaşığı kadar zeytin yağı
-son dilim ekmek üzerine fıstık ezmesi bir tatlı kaşığı ölçüsünde bir çay kaşığı bal üzerine
---------------------- ÖĞLEN YEMEK YEMİYORUM PROGRAM TAVSİYESİNE İHTİYACIM VAR !!!--------------
AKŞAM SAAT 20:00 DA AKŞAM YEMEĞİ YİYORUM
3 Dilim kepekli yada tam buğday ekmeği
-1 tabak zeytin yağlı (az yağlı) sebze yemeği
- yarım kase yoğurt (orköy marka)
-bir çorba tabağı yeşillik limonlu zeytin yağlı hemen hemen yemek öncesi ve sonrası 4 bardağa yakın su içiyorum
Sonra saat 21:00 da spora gidiyorum spora yeni başladım onun için spor yaparken sadece su içiyorum 1,5 lt ye yakın gün içersinde de içtiğim su miktarı ile günlük ortalama 3,5 lt ye yakın su tüketiyorum. iş yerinde 2-3 bardak yeşil çay ( tek şekeli ) içiyorum ayrıca 3-4 bardak ta çay içiyorum tek şekerli
bana öğlen yemek olarak iş yerimde ne yemek gerektiğini ayrıca antreman öncesi ve sonra sı nasıl beslenmem gerektiğini yazarsanız sevirim
not: antreman da sadece cardio yapıyorum...
teşekkürler: ... .
Beslenme programı ;
Sabah 07:30 kalkış hemen 1 bardak su +
-1 bardak çay (çaykaşığı ucunda şeker)
-3 dilim kepek ekmeği yada tam buğday ekmeği
-2 tam yumurta
-1 tane domates küçük boy 5-6 adet
-bir tutam maydanoz ve bir tutam dereotu
-yaklaşık bir yemek kaşığı kadar zeytin yağı
-son dilim ekmek üzerine fıstık ezmesi bir tatlı kaşığı ölçüsünde bir çay kaşığı bal üzerine
---------------------- ÖĞLEN YEMEK YEMİYORUM PROGRAM TAVSİYESİNE İHTİYACIM VAR !!!--------------
AKŞAM SAAT 20:00 DA AKŞAM YEMEĞİ YİYORUM
3 Dilim kepekli yada tam buğday ekmeği
-1 tabak zeytin yağlı (az yağlı) sebze yemeği
- yarım kase yoğurt (orköy marka)
-bir çorba tabağı yeşillik limonlu zeytin yağlı hemen hemen yemek öncesi ve sonrası 4 bardağa yakın su içiyorum
Sonra saat 21:00 da spora gidiyorum spora yeni başladım onun için spor yaparken sadece su içiyorum 1,5 lt ye yakın gün içersinde de içtiğim su miktarı ile günlük ortalama 3,5 lt ye yakın su tüketiyorum. iş yerinde 2-3 bardak yeşil çay ( tek şekeli ) içiyorum ayrıca 3-4 bardak ta çay içiyorum tek şekerli
bana öğlen yemek olarak iş yerimde ne yemek gerektiğini ayrıca antreman öncesi ve sonra sı nasıl beslenmem gerektiğini yazarsanız sevirim
not: antreman da sadece cardio yapıyorum...
teşekkürler: ... .