Beslenme programım yardımlarınızı bekliyorum

Herkese iyi günler boy 182 kilo 85 6 aydır spor yapıyorum fakat diyete yeni başladım duh 2 haftadır diyet yapıyorum şu şekilde bi program izliyorum

sabah: 2-3 dilim normal ekmek, peynir, yumurta şekersiz çay

öğlen: 1 kase çorba, tavuk etli yağsız bir yemek veya sebze yemeği

akşam: yoğurt, salata çok acıkırsam da 1 tabak çorba

şeklinde bir program izliyorum ara öğün olarak eti form kullanıyorum şekersiz çayla birlikte aynı şekilde haftada 4 gün spor yapıyorum ve L- Carnitine kullanıyorum 80 kiloya düşmeyi hedefliyorum yarım saatlik bi kardiyo çalışmasından sonra normal kiloda bir antreman uyguluyorum. yanlış yaptığım daha fazla veya az yapmam gerekenler nelerdir profesyonel kişilerden yardım rica ediyorum
Teşekkürler

Herkese iyi günler boy 182 kilo 85 6 aydır spor yapıyorum fakat diyete yeni başladım duh 2 haftadır diyet yapıyorum şu şekilde bi program izliyorum

sabah: 2-3 dilim normal ekmek, peynir, yumurta şekersiz çay

öğlen: 1 kase çorba, tavuk etli yağsız bir yemek veya sebze yemeği

akşam: yoğurt, salata çok acıkırsam da 1 tabak çorba

şeklinde bir program izliyorum ara öğün olarak eti form kullanıyorum şekersiz çayla birlikte aynı şekilde haftada 4 gün spor yapıyorum ve L- Carnitine kullanıyorum 80 kiloya düşmeyi hedefliyorum yarım saatlik bi kardiyo çalışmasından sonra normal kiloda bir antreman uyguluyorum. yanlış yaptığım daha fazla veya az yapmam gerekenler nelerdir profesyonel kişilerden yardım rica ediyorum
Teşekkürler

Sabah kahvaltıda normal ekmek yerine tam buğday ekmeği tüketmenizi, peynir seçiminde lor olmasına dikkat edin, yumurta sayısını 2 ( 2 beyaz 1 sarı)'ye çıkartabilirsiniz.
Öğle yemeği gayet iyi görünüyor. Antreman sonrası akşam yemeğinde tavuk yada etli bir yemek mutlaka olsun ki protein gerekli antreman sonrası sizin için.

Ara öğünlere kuruyemişte ekleyebilirsiniz vücuda kaliteli yağlar her zaman gereklidir.

Sabah normal ekmek yerine tambuğday ola bilir veya yulaf ezmesi akşam protein almalısın antreman önceside karbonhdrat ara öğünleride kendin ayarla kuruyemiş ola bilir istediğin bi saate ara öğün koy öğlen ve akşam arası ideal olanı ama.

bilgileriniz için çok teşekkürler linkte yazanı uygulamam pek kolay değil malesef çalışıyorum ve bunlar için pek fırsat bulamam onun dışında peynir ve ekmek önerilerinizi de uygulamaya koyuyorum

Back
Yukarı