Boy 1.82
Kilo 62
Daha önce body building le uğraşmadım. Burdaki yazıları okuyarak,biraz da biyoloji bilgisiyle böyle bir programı yaptım.
Sabah
Kalkar kalkmaz 1 kaşık pekmez
15-20 dk sonra 2 yumurta,ceviz-bal karışımı sürülmüş 2 dilim ekmek,süt
Saat 10
Okulda olacağım için pek fazla bir şey yeme şansım yok. Ceviz,fındık(bitkisel protein,kuruyemiş) küçük paket süt
Öğlen
Pilav,tavuk -Bunun değişme gibi bir şansı yok.Çünkü öğlen arasında tek yemek yapan yer var ve ekmek arası döner,lavaş döner yerine bunu yemem daha uygun olur diye düşündüm-
--Pilav ve tavuk yanına 1 dilim ekmek yemeli miyim ?--
Saat 16.00
Burda evde ne varsa yemeyi düşünüyorum.Makarna,bulgur pilavı,pirinç pilavı,fasulye bunlar sık pişen yemekler.
Saat 18.30-19.00 a kadar dershanem var.
Eve gelince antrenman.
Antrenmandan sonra
Haşlanmış tavuk,bulgur pilavı,herhangi proteinli yiyecek,yoğurt,
Yatmadan önce 1 bardak süt.
Kilo 62
Daha önce body building le uğraşmadım. Burdaki yazıları okuyarak,biraz da biyoloji bilgisiyle böyle bir programı yaptım.
Sabah
Kalkar kalkmaz 1 kaşık pekmez
15-20 dk sonra 2 yumurta,ceviz-bal karışımı sürülmüş 2 dilim ekmek,süt
Saat 10
Okulda olacağım için pek fazla bir şey yeme şansım yok. Ceviz,fındık(bitkisel protein,kuruyemiş) küçük paket süt
Öğlen
Pilav,tavuk -Bunun değişme gibi bir şansı yok.Çünkü öğlen arasında tek yemek yapan yer var ve ekmek arası döner,lavaş döner yerine bunu yemem daha uygun olur diye düşündüm-
--Pilav ve tavuk yanına 1 dilim ekmek yemeli miyim ?--
Saat 16.00
Burda evde ne varsa yemeyi düşünüyorum.Makarna,bulgur pilavı,pirinç pilavı,fasulye bunlar sık pişen yemekler.
Saat 18.30-19.00 a kadar dershanem var.
Eve gelince antrenman.
Antrenmandan sonra
Haşlanmış tavuk,bulgur pilavı,herhangi proteinli yiyecek,yoğurt,
Yatmadan önce 1 bardak süt.