HardBodici
Üye
Sabah; 3 yumurta ile Omlet(domates ve yeşil biberli) , 2 adet kepek ekmek, 1 bardak yeşil çay
öğle ; 2 adet kepekli hamburger ekmeği ile hazırlanmış tavuk etli sandviç,(toplam 250 gr. tavuk ğögsü) 1-2 parça meyve, az sebze
idman öncesi; öğlen yemeğini idman öncesi olarak düşünüyorum. 2 gibi yerim. sonra idmana
idman sonrası; muz, 1 adet kepekli hamburger ekmeği ile hazırlanmış tavuk etli sandviç (125 gr. tavuk ğögsü)
akşam: 3 parça tavuk but, 2 adet fırında pişmiş patetes, yeşil salata (tercihen tuzsuz)
yatarken : 3 pişmiş yumurta yada 150-200 gr lor
şuan ilk 1 ayın içerisindeyim ve supplement desteği almayı düşünmüyorum.
özellikle alt mide sorunum var, o kısmı bir eritemedim gittim.
orası çok sağlıksız beslenmem yüzünden o hale geldi ve şimdi kendime böyle bir besin programı hazırladım.
Doğruları nelerdir? Yanlışları nelerdir?
Sizin bilgileriniz benim için çok önemli.
Ölçüler
Omuz:117
Gögüs:96
Bel:88
Kalça:98
Baldır: 51
sağ kol: 34
sol kol: 33
boy: 1.90
kilo : 85
öğle ; 2 adet kepekli hamburger ekmeği ile hazırlanmış tavuk etli sandviç,(toplam 250 gr. tavuk ğögsü) 1-2 parça meyve, az sebze
idman öncesi; öğlen yemeğini idman öncesi olarak düşünüyorum. 2 gibi yerim. sonra idmana
idman sonrası; muz, 1 adet kepekli hamburger ekmeği ile hazırlanmış tavuk etli sandviç (125 gr. tavuk ğögsü)
akşam: 3 parça tavuk but, 2 adet fırında pişmiş patetes, yeşil salata (tercihen tuzsuz)
yatarken : 3 pişmiş yumurta yada 150-200 gr lor
şuan ilk 1 ayın içerisindeyim ve supplement desteği almayı düşünmüyorum.
özellikle alt mide sorunum var, o kısmı bir eritemedim gittim.
orası çok sağlıksız beslenmem yüzünden o hale geldi ve şimdi kendime böyle bir besin programı hazırladım.
Doğruları nelerdir? Yanlışları nelerdir?
Sizin bilgileriniz benim için çok önemli.
Ölçüler
Omuz:117
Gögüs:96
Bel:88
Kalça:98
Baldır: 51
sağ kol: 34
sol kol: 33
boy: 1.90
kilo : 85