Beslenme Programım Nasıl Olmuş ? Yorumlarınızı Alamak İstiyorum

Günde sadece 1 defamı spor yapıyorsun?Oda öğlen?

evet kol omuz sırt göğüs 1 gün yapıp 1 gün yapmıyorum kaslar 48 saat dinlenmeliymiş diye okumuştum forumda. Antraman programımıda koyucamda günde kaç defa yapmam gerekiyor hangi saatlerde kaç günde bir ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:41 ----------

evet 69 dan 64 falan düşmek istiyorum resimlerde gördün gibi deilim aslında orada zayıf çıkmışımdırda oturduğumda göbek 3 kat oluyor yağları eritip protein doldurmak amacım kilo versem bide protein tozu ilavesi yapmak istiyorum besinlerde bence o kadarda protein yok.
Vücutta önce karbonhidrat sonra yağ en son proteinler yeniyor ya yürüyüşün bir zararı olacağını zannetmiyorum. Çok yağlıyım yani.

Kilo : 69
Boy : 1.78
Yağ Oranı : %23

Son düzenleme:
Amacınıda söylersen beslenme programın hakkında yorum yapabiliriz.Zira eğer amacın vücut gelişttirmeyse proteinlerin alım zamanları ve miktarları tamamen yanlış.Eğer Amacın farklıya ona birşey diyemem.

Amacım vücut geliştirme zaten vücut çalışmadan 1 saat önce protein ve karbonhidrat alınması gerekmiyor ve sonrasındada aynı şekilde değilmi ? Yağların kasa dönüşmediğini okumuştum .Hem yağ yakmayı Hem vücut geliştirme yapmayı planlamıştım .Yeni başladığım için saçmalamış olabilirim ama forumdanda okuduğum şeyleri yapmaya çalıştım protein alımlarını nasıl yapmalıyım yardım edermisin ?

Bu programı yaparkende yağ , protein , karbonhidrat değerlerine bakarak yaptım alım zamanlarını bilmiyorum bir araştırma yapayım onun için.

Son düzenleme:
Benim sana tavsiyem tum sabit basliklari yeni baslayanlar ve beslenmedeki okuduktan sonra konu acman, boylece yanlis bildigin hersey duzelecek.

saat olarak kardiyo için sabah9-10 arası agırlık antremanı ıcın ıse 17-18 arasını uygun göruluyor dıye bılıyorum. ınsan vucudu öglen saat 1 gıbı gucten duser ve öglen 2 gıbı ıse tansıyon ve horman sevıyesı duser.ancak vucut kendısını saat 3 gıbı toparlamaya baslar hatta gelısme cagındakı cocuklara bu saate öglen uykusu önerılır o yuzden bence öglen saat 2 de antreman pek mantıklı gıbı degıl ama calısma veya okulun warmı bılmedıgım ıcın bırsey dıyemıcem.

Back
Yukarı