Sabah
15 gr beyaz peynir yağsız tuzsuz (lor)
5 yumarta beyazı omlet veya haşlama
5 zeytin
2-3 dilim kepek ekmeği
1 küçük case cornflake veya yulaf ezmesi
1 muz
Ara
100 gr et
50 gr (prinç,bulgur,makarna) yağsız tuzsuz lapa
Öğlen
100 gr beyaz et (tavuk balık hindi) ızgıra haşlama veya fırın
Salata mevsimlik (yanlız salata yağlı tuzlu olabilir mi ) yoksa sadece ot gibi mi yiyiyim
ara
50 gr lapa (prinç,bulgur,makarna)
1 kasa yoğurt (yağsız) diet küçük kaplardaki yoğurtlardan aldım 0.2 yağ oranı içerior
Akşam
150 gr et balık hindi tavuk kırmızı et
50 gr prinç
1 ekşi elma
Spor sonrası
100 gr beyaz et
50 gr prinç
yemeği yedikten 1.30 saat sonra da yatılacak bu kısmı pek uygulaya bılceğimi sanmıyorum
evde gramları nasıl ayarlayabilirim sizlere bunu sormak istedim ve bana önerebileceğiniz cornflakes var mı ?
ayrıca ara da 100 gr et denmiş 100 gr sadece döner eti alsam yesem sıkıntı olur mu bu programla hem zayıflamak hem de kas yapmak istiyorum sonuç alırmıyım sizce ?
kilom 1.5 ay 91.7 şimdi kaç bilmiyorum tartılmadım bu programı uygulamalımıyım dumbelllls
15 gr beyaz peynir yağsız tuzsuz (lor)
5 yumarta beyazı omlet veya haşlama
5 zeytin
2-3 dilim kepek ekmeği
1 küçük case cornflake veya yulaf ezmesi
1 muz
Ara
100 gr et
50 gr (prinç,bulgur,makarna) yağsız tuzsuz lapa
Öğlen
100 gr beyaz et (tavuk balık hindi) ızgıra haşlama veya fırın
Salata mevsimlik (yanlız salata yağlı tuzlu olabilir mi ) yoksa sadece ot gibi mi yiyiyim

ara
50 gr lapa (prinç,bulgur,makarna)
1 kasa yoğurt (yağsız) diet küçük kaplardaki yoğurtlardan aldım 0.2 yağ oranı içerior
Akşam
150 gr et balık hindi tavuk kırmızı et
50 gr prinç
1 ekşi elma
Spor sonrası
100 gr beyaz et
50 gr prinç
yemeği yedikten 1.30 saat sonra da yatılacak bu kısmı pek uygulaya bılceğimi sanmıyorum

evde gramları nasıl ayarlayabilirim sizlere bunu sormak istedim ve bana önerebileceğiniz cornflakes var mı ?
ayrıca ara da 100 gr et denmiş 100 gr sadece döner eti alsam yesem sıkıntı olur mu bu programla hem zayıflamak hem de kas yapmak istiyorum sonuç alırmıyım sizce ?
kilom 1.5 ay 91.7 şimdi kaç bilmiyorum tartılmadım bu programı uygulamalımıyım dumbelllls