tabikide çay iç demiyorum şekerli meyve suyu deneyebilrsin. veya %100 üzüm suyu.
birde şunu ekliyeyim. lor peyniri peyniraltı suyundan yapıldığı için sabah kalktığında veya antremandan sonrası için daha ideal diye düşünüyorum. onun yerine yatmadan casein proteini içeren yağsız beyazpeynir yersen daha iyi olur kanısındayım.
lor peyniri için yörsanın var birde bi marka daha var adını unutum. http://www.yorsan.com.tr/tr/pages/urunler/peynir/yoresel/yoresel.php
yörsan'ın böreklik lor peyniri ideal bir seçim lethe. 100 gramında; 19gr protein, 2gr yağ ve 2gr karbo var. bir de bodybuilding.com'da uht sütten uzak durun tadında çokça yazı var, günlük ya da çiğ süt tüketin deniliyor, zaten yağ sorunun yok, sütaş'ın günlük sütünü öneririm. izmir'de olsaydın tire günlük sütü önerirdim kesinlikle.
onun dışında bence on %100 casein alınabilir, ben yatmadan önce muscle milk kullanıyorum ama bir dahaki sefere on casein alacağım.
bir de yukarıda bir arkadaşın söylediği gibi yumurta sayın cidden yetersiz. sabah en az 3 tane yemelisin kahvaltıda, tam yemeni öneririm, beyaz-sarı ayırmadan.
ps: vücut oturmaya başlamış bu arada baya baya dostum, tebrikler. omuzların maşallahı var.![]()
yörsan'ın böreklik lor peyniri ideal bir seçim lethe. 100 gramında; 19gr protein, 2gr yağ ve 2gr karbo var. bir de bodybuilding.com'da uht sütten uzak durun tadında çokça yazı var, günlük ya da çiğ süt tüketin deniliyor, zaten yağ sorunun yok, sütaş'ın günlük sütünü öneririm. izmir'de olsaydın tire günlük sütü önerirdim kesinlikle.
onun dışında bence on %100 casein alınabilir, ben yatmadan önce muscle milk kullanıyorum ama bir dahaki sefere on casein alacağım.
bir de yukarıda bir arkadaşın söylediği gibi yumurta sayın cidden yetersiz. sabah en az 3 tane yemelisin kahvaltıda, tam yemeni öneririm, beyaz-sarı ayırmadan.
ps: vücut oturmaya başlamış bu arada baya baya dostum, tebrikler. omuzların maşallahı var.![]()
Bildiğim kadarı ile sütü çiğ olarak tüketmek sağlıklı değil.
Güvenilir bir kaynaktan çiğ süt alınıyorsa (ki artık bulunmuyor) eski usül evde kaynatılarak tüketilmeli. Ya da pastörize (ama UHT (uzun ömürlü) değil) tüketilmeli. Bkz. Sek Günlük Süt.
Forumda rambonun supplement tezgahı yazısını oku sonra caseinmiş oymuş buymuş karar ver.