Berkay Türkkan
Üye
Aslında forumda gördüğüm çoğu kişininki gibi katı bir programım yok,genellikle yediğim şeyleri belirteceğim aşağıda.Çok büyük değişiklikler olmuyor aslında yediklerimde ama sizlerin önerilerini ve eleştirilerini almak istedim.Malumunuz güçlü bir beslenme olmadan yapılan spor istediğimizi vermiyor bize.
Sabah
Kalkar kalmaz 1 ölçek whey
1 kaşık bal
Kahvaltıda
1 adet peynirli gözleme
2 adet tam yumurta
Bir bardak süt
Zaman zaman muz
Veya
Süt ve bal ile karıştırılmış yulaf ezmesi (Cornflakes tarzı)
2 adet tam yumurta
Zaman zaman muz
Ara Öğünlerde ( 1 veya 2 ara öğün)
Muz
veya
Badem,ceviz,fındıktan oluşan kuruyemişler
Öğle Yemeği
Ton balıklı makarna
veya
Bulgur pilavı/Pirinç pilavı ile birlikte 2 adet schnitzel bazı günler köfte
Akşam Yemeği
Genelde et ağırlıklı oluyor,ton balıklı makarna ve Bulgur pilavı/Pirinç pilavı-2 adet schnitzeli öğlen hangisini yemediysem değiştirerek yiyorum.
Akşam Yatmadan 1 Saat Önce
Bir bardak süt
Akşam yemeği hariç evde hazırlama konusunda yardımcı olabilecek biri olmadığı için beslenme düzenim bu şekilde.Sizlerin de tavsiyeleriyle çeşit katmak istiyorum beslenmeme.
Notlar
-Antrenmandan geldiğimde su ile birlikte bir ölçek whey ve Dimes'in ilave şekersiz üzüm suyundan içiyorum.
-Sebze yemiyorum (En çok eleştiri burdan gelir sanırım ama küçüklüğümden beri alışamadım,salata bile sevmem
)
-Haftasonu bir gün kahvaltıda açma/poğaça gibi hamur işi yiyorum,2 adet yumurta ve bir bardak süt ne olursa olsun var sabah kahvaltımda.
Sabah
Kalkar kalmaz 1 ölçek whey
1 kaşık bal
Kahvaltıda
1 adet peynirli gözleme
2 adet tam yumurta
Bir bardak süt
Zaman zaman muz
Veya
Süt ve bal ile karıştırılmış yulaf ezmesi (Cornflakes tarzı)
2 adet tam yumurta
Zaman zaman muz
Ara Öğünlerde ( 1 veya 2 ara öğün)
Muz
veya
Badem,ceviz,fındıktan oluşan kuruyemişler
Öğle Yemeği
Ton balıklı makarna
veya
Bulgur pilavı/Pirinç pilavı ile birlikte 2 adet schnitzel bazı günler köfte
Akşam Yemeği
Genelde et ağırlıklı oluyor,ton balıklı makarna ve Bulgur pilavı/Pirinç pilavı-2 adet schnitzeli öğlen hangisini yemediysem değiştirerek yiyorum.
Akşam Yatmadan 1 Saat Önce
Bir bardak süt
Akşam yemeği hariç evde hazırlama konusunda yardımcı olabilecek biri olmadığı için beslenme düzenim bu şekilde.Sizlerin de tavsiyeleriyle çeşit katmak istiyorum beslenmeme.
Notlar
-Antrenmandan geldiğimde su ile birlikte bir ölçek whey ve Dimes'in ilave şekersiz üzüm suyundan içiyorum.
-Sebze yemiyorum (En çok eleştiri burdan gelir sanırım ama küçüklüğümden beri alışamadım,salata bile sevmem

-Haftasonu bir gün kahvaltıda açma/poğaça gibi hamur işi yiyorum,2 adet yumurta ve bir bardak süt ne olursa olsun var sabah kahvaltımda.