cavusabidin
Üye
Merhaba ;
Yaklaşık 4 yıldır yaz araları dışında spor yapıyorum.
40 yaşında 3 küçük çocuk babasıyım. Bir taraftan çalışırken bir taraftan da
eve gelip çocuklarla vakit geçirmek zorunda olduğumdan 4 aylık bir aradan sonra
yeniden spor salonuna gitmeye başladım ancak bu defa gündüz veya akşam saatleri
dışında her sabah saat 06 da salonda oluyorum. Önceki yıllarda genellikle akşamları
salona gittiğim için sabah kahvaltıdan yatana kadar olan süreçte oturmuş bir beslenme
programım vardı. Ancak ilk kez bu kadar erken saatte salona gidip çalışmaya başladığım
için nasıl bir beslenme programı uygulamam gerektiğine karar veremiyorum.
İlk bir ay ağırlıklı kardio - mide vs çalışmayı düşünüyorum. İlk ayın sonunda ağırlıkları
elime alıp geçmiş yıllarda uyguladığım programları veya bu tarz sitelerden elde edebileceğim
programları uygulamayı düşünüyorum.
Şu anda 94 kiloyum boyum 1,86 sadece göbek bölgesinde ara vermenin getirdiği bir birikim var
Sanırım 2-3 ay içerisinde halledebileceğim ve sonrasında çok aşırı büyüme yapmadan mevcut
vücut kütlesininde ki kas oranını arttırıp daha güzel ve fit bir görünüm amaçlıyorum, öyle çok abartılı
bir kas kütlesine dönüşmek zaten bu yaştan sonra çok aşırı yüklenmeler gerektirir ki niyetim yok
Bütün bunları anlattıktan sonra beslenme konusunda sizlerin tavsiyelerini rica ediyorum.
Sabah 05,30 da kalkıp 06 da salona gidiyorum. Kalktığım ancan saat 10-11 gibi yatana kadar nasıl
bir beslenme programı uygulamalıyım ?
Şimdiden alakanız için çok teşekkür ederim.
Yaklaşık 4 yıldır yaz araları dışında spor yapıyorum.
40 yaşında 3 küçük çocuk babasıyım. Bir taraftan çalışırken bir taraftan da
eve gelip çocuklarla vakit geçirmek zorunda olduğumdan 4 aylık bir aradan sonra
yeniden spor salonuna gitmeye başladım ancak bu defa gündüz veya akşam saatleri
dışında her sabah saat 06 da salonda oluyorum. Önceki yıllarda genellikle akşamları
salona gittiğim için sabah kahvaltıdan yatana kadar olan süreçte oturmuş bir beslenme
programım vardı. Ancak ilk kez bu kadar erken saatte salona gidip çalışmaya başladığım
için nasıl bir beslenme programı uygulamam gerektiğine karar veremiyorum.
İlk bir ay ağırlıklı kardio - mide vs çalışmayı düşünüyorum. İlk ayın sonunda ağırlıkları
elime alıp geçmiş yıllarda uyguladığım programları veya bu tarz sitelerden elde edebileceğim
programları uygulamayı düşünüyorum.
Şu anda 94 kiloyum boyum 1,86 sadece göbek bölgesinde ara vermenin getirdiği bir birikim var
Sanırım 2-3 ay içerisinde halledebileceğim ve sonrasında çok aşırı büyüme yapmadan mevcut
vücut kütlesininde ki kas oranını arttırıp daha güzel ve fit bir görünüm amaçlıyorum, öyle çok abartılı
bir kas kütlesine dönüşmek zaten bu yaştan sonra çok aşırı yüklenmeler gerektirir ki niyetim yok
Bütün bunları anlattıktan sonra beslenme konusunda sizlerin tavsiyelerini rica ediyorum.
Sabah 05,30 da kalkıp 06 da salona gidiyorum. Kalktığım ancan saat 10-11 gibi yatana kadar nasıl
bir beslenme programı uygulamalıyım ?
Şimdiden alakanız için çok teşekkür ederim.