Jacobson
Üye
Selamn aleykum 4 Aydır bu sporla uğraşıyorum. Aslında 2 sene öncede başlamıştım ama işte bilgisizlik , hedefsizlik olmayınca insan kendini zorlamıyor. Bu 2 ayda gerçekten cok ağır antremanlarla yaptım ve baya bi gelişim gördüm. Bulk a girsemde az yesemde kilomu değiştiremedim. Bulk a girdiğimde 4 bin kalori ve yaklasık 800 karb aldığımda bile kilo alamadım.17 yaş 186 boy 72 kiloyum.Belki kilo az niye define yapıyorsun diyebilirsiniz haklısınız ama bulk yapmam sonucu değiştirmiyor sadece karnım dolu olup sabaha hepsi gidiyor.Antremanları ağır yapıyorum.
Yağ oranım fazla değil ama yapabilceğim birşey yok devam edip sonuna kadar düşürmeye çalışacağım ve şimdi diyetimi yazayım.
Kahvaltı saat 8,
-30 gr lor peyniri
-1 Dilim tam buğday ekmeği
-200 ml yarım yağlı süt
-2 haşlanmış yumurta(tam)
Öğlen yemeği saat 12,
-250 gr tavuk göğüsü
-1 kap salata
-10 yemek kaşığı bulgur(pişmiş hali)
Akşam yemeği saat 8,
-250 gr tavuk göğüsü
-200 ml yarım yağlı süt
-30 gr lor peyniri
ve bunun haricinde öğünlerde 2 bardak yeşil çay içeceğim.
Son halim olarak sırt fotosu ve eski yeni halimi koyabilirim.
Bu arada ölçülerim:
Omuz:118
Bel:73
Kollar 34.5 ve 35
Bacak:52
Yazacaklarım bu kadar devamı gelirse alta not düşerim fikirlerinizi duyarak bazı şeyleri düzeltebilir yada iyileştirebilirim teşekkürler.
Yağ oranım fazla değil ama yapabilceğim birşey yok devam edip sonuna kadar düşürmeye çalışacağım ve şimdi diyetimi yazayım.
Kahvaltı saat 8,
-30 gr lor peyniri
-1 Dilim tam buğday ekmeği
-200 ml yarım yağlı süt
-2 haşlanmış yumurta(tam)
Öğlen yemeği saat 12,
-250 gr tavuk göğüsü
-1 kap salata
Akşam yemeği saat 8,
-250 gr tavuk göğüsü
-200 ml yarım yağlı süt
-30 gr lor peyniri
ve bunun haricinde öğünlerde 2 bardak yeşil çay içeceğim.
Son halim olarak sırt fotosu ve eski yeni halimi koyabilirim.
Bu arada ölçülerim:
Omuz:118
Bel:73
Kollar 34.5 ve 35
Bacak:52
Yazacaklarım bu kadar devamı gelirse alta not düşerim fikirlerinizi duyarak bazı şeyleri düzeltebilir yada iyileştirebilirim teşekkürler.