Arkadaşlar bende body ve fitness tarzında değilde, kilo verme, incelme, sıkılaşma ve vücudu güçlendirme maksadıyla başladım. 85'lerden falan 77'ye düştüm 1 sene içinde. Tabi dikkat etmediğim dönemler çok oldu. Bu haftadan itibaren dikkat etmeye başladım, akşamları 1 saat koşu (yarım saat yürüyüş - yarım saat koşu) yapıyorum. 6-7'den sonra yemek yemiyorum. Sabahları 2 yumurta, domates, salatalık, peynir yiyorum, ekmek yememeye çalışıyorum, yesem de 1-2 dilim kepek veya çavdar yiyorum. öğlen iş yerinde yoğurt, peynir tarzı birşeyler yiyorum. akşam üstü tavuk, salata, yoğurt tarzında besleniyorum. Günde 3-4 litre arasi su tuketiyorum.
Evde 2 adet 5 kg'lık dumbell'ım var, bunlarla az çok kol göğüs falan çalışıyorum ama düzen oturtamadım henüz.
Şimdi sizlere şu sorularım var;
1- Beslenme konusunda eksik miyim? Yoksa böyle devam mı? Ayrıca her akşam tavuk yiyemem sonuçta, tavuk yerine başka önerebileceğiniz akşam menüleri var mıdır?
2- Dumbell ile yapılabilecek hareketler konusunda yardımcı olur musunuz?
3- Bel çevremde yağlanma daha çok, bölgesel zayıflama diye birşey yok diye biliyorum. O yüzden mekik çekmeli miyim sıkılaşma için? Veya ilk aşamada beni yormayacak sıkılaşmaya yardımcı olacak hareketler nelerdir?
4- Koşu mu, yürüyüş mü yapmalıyım yağ yakımını hızlandırmak adına?
5- Göbeksiz bir görüntüye kavuşmak için ideal kilom kaç olmalı. BOY: 179-180 civarı - Kilo 77,80 şuan.
Evde 2 adet 5 kg'lık dumbell'ım var, bunlarla az çok kol göğüs falan çalışıyorum ama düzen oturtamadım henüz.
Şimdi sizlere şu sorularım var;
1- Beslenme konusunda eksik miyim? Yoksa böyle devam mı? Ayrıca her akşam tavuk yiyemem sonuçta, tavuk yerine başka önerebileceğiniz akşam menüleri var mıdır?
2- Dumbell ile yapılabilecek hareketler konusunda yardımcı olur musunuz?
3- Bel çevremde yağlanma daha çok, bölgesel zayıflama diye birşey yok diye biliyorum. O yüzden mekik çekmeli miyim sıkılaşma için? Veya ilk aşamada beni yormayacak sıkılaşmaya yardımcı olacak hareketler nelerdir?
4- Koşu mu, yürüyüş mü yapmalıyım yağ yakımını hızlandırmak adına?
5- Göbeksiz bir görüntüye kavuşmak için ideal kilom kaç olmalı. BOY: 179-180 civarı - Kilo 77,80 şuan.